2777
2789

خانما تاپیک اولم همه چی گفتم شوهرم تا حالا سه بار کتکم زده یه بارم سرمو شکوند تا مرز مرگ رفتم

دو هفته پیش پیش سر بچه دار نشدنم(تحت درمان هستم) کتکم زد منم خیلی ناراحت شدم و... تو تاپیک اولم هست

دو هفته خونه مامانم اینا موندم. قبلش منطقی با هم صحبت کردیم گفتم من باید آروم شم بهتره از هم دور باشیم اونم گفت باشه هر کار لازم باشه میکنم در کل مهربونه و خودش میگه که دوسم داره ولی وقتی عصبی میشی ابولهول میشه و اصلا نمیشناسمش. هر دفعه که منو زد خودش پشیمون شد اما پشیمونی برا من دوا نشد چون کارشو تکرار کرد

من میخواستم آروم شم ولی نه دو هفته. میخواستم دو سه روز خونه مامانم بمونم التماس کنه زنگ بزنه برگردم ولی دو هفته ست منتظرم تو این د و هفته یه روز در میون زنگ میزد اونم در حد ده دقیقه و اصلا نمیگفت دلم تنگ برگرد و اینا

دو هفته س منتظرم بگه برگرد تا امروز که شنبه شد برگشتم خونه وسایلمو گذاشتم دیدم نیست. فهمیدم شیفته رفتم بیمارستان ببینمش دیدمش با یه خانومی حرف میزد اونم از پرسنل بیمارستان بود. یهو شروع کردن خندیدن نمیدونید چقدر دل من شکست دیدمش اونطوری واقعا حقم نبود بعد دو  هفته شوهرمو اونطور ببینم.وقتی همدیگه رو دیدیم من ذوقم کور شده بود اونم یه جوری رفتار میکرد انگار رفیقشو دیده حتی نگفت خوب شد اومدی

سریع خدافظی کردم اومدم خونه. جلو اون زن عوضی که کنارش وایساده بود و به ما زل زده بود نتونستم راحت صحبت کنم. الانم از ظهر که اومدم دارم یه ریز گریه میکنم و نمیدونم چه کنم

گفت شیفت شب نمیمونه اما هنوز خونه نیومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با این شرایط بچه نیار ..

کلی زحمت کشیدیم برا بچه. چند ساله در تلاشیم اما شبی که کتکم زد اینقد دلم گرفته بود عاقلانه ترین کارو کردم و رفتم دو تا دونه راکوتان خوردم چون شوهرم گفته بودم راکوتان بچه رو ناقص میکنه و اگه تو آزمایش خون دیده بشه قانونی بچه رو میشه سقط کرد

وقتی داشتم قرصارو میخوردم زار میزدم از غم

تهش سه روز پیش پریود شدم

الان خیالم راحته حداقل بچه ای در کار نیست

کلی زحمت کشیدیم برا بچه. چند ساله در تلاشیم اما شبی که کتکم زد اینقد دلم گرفته بود عاقلانه ترین کارو ...

عزیزم هروقت اخلاق شوهرت درست شد اونوقت ب فکر بچه باش .. دست بزن داره ، بد اخلاقه 

بچه رو بدبخت نکن :)

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

راکوتان بچه رو ناقص میکنهولی سقط نهعقلت کجاست ؟

بله درسته. و اگر توی آزمایش خون متوجه بشن که توی یه سال اخیر راکوتان مصرف کردید دکتر میتونه قانونی بچه رو سقط کنه

حتی توی غربالگری هم نقص بچه مشخص میشه و میتونه مجوز سقط قانونی باشه