2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دانشگاه مورد نظر ، توانایی خودتون و هدف شغلیتون داره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چه دانشگاهی؟حسابداری رشته خوبیه؟ازش راضی ؟

تهران مرکز

ببین عزیزم بله اما سختیاش خب اذیت میکنه 

چشم رو خیلی خیلی خیلی اذیت میکنه

یه کاریه که زیاد قدرت اجتماعی نداری تنها باید باشی بیشتر موارد 

اما خوبیش اینه زود جا میفتی

اکر درآمد میخوای حسابداری ی مدت افت کرد حسابدارا بیکار بودن الان خیلی خوب شده کار هست چون کمتر سمت ا ...

کلا خیلی بهش علاقه دارم بازار کاریشم خیلی خوبه آره ولی نمیدونم روزانه چه رتبه ای میخواد

تهران مرکزببین عزیزم بله اما سختیاش خب اذیت میکنه چشم رو خیلی خیلی خیلی اذیت میکنهیه کاریه که زیاد ق ...

دقیقا

اونم اینکه همش باید توی سیستم نگاه کرد

رشته دیگه ای جز کامیپوتر و حسابداری بازار کار نداره

منم فقط دارم توی این دو حیطه درس میخونم 

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

اولا علاقه ات 

دوما استعدادت 

حسابداری مغز ریاضی و حل کردن میخواد و البته علاقه ک به کار روتین و تکراری علاقه مند باشی و خسته نشی 

علوم تربیتی هم روتینه‌ هرروز مدرسه مهد کوک و کار های تکراری اما فرقش‌ با حسابداری اینه ک حوصله و صبر بیشتر و علاقه به بچه ها رو میخواد 

حسابداری حقوقش‌ خوبه و اگ‌ کارت خوب باشع زودتر میدی سرکار و حقوق خوب میدن علوم تربیتی ولی باید پول زیاد داشته باشی مهد کودک تاسیس کنی یا اینکه خیلی بخونی تا استخدامی قبول شی 

هر کدوم و که میری فقط با علاقه انتخاب کن اگه علاقه نداشته باشی صرفا برای پول یا پرستیژ‌ انتخاب کنی تو همون دوران دانشجویی زده میشی‌ از رشتت‌.

تهران مرکزببین عزیزم بله اما سختیاش خب اذیت میکنه چشم رو خیلی خیلی خیلی اذیت میکنهیه کاریه که زیاد ق ...

به نظرتون توی رشته ی انسانی حسابداری یا رشته دیگه چی خوبه بخونم