2777
2789
عنوان

معاوضه آپارتمان با منزل ویلایی

907 بازدید | 24 پست

سلام خانمهای گل میشه نظر بدید ما آپارتمان هستیم خونمون کوچیکه ولی محلش خیلی خوبه. پسرم خیلی اصرار داره که بریم از آپارتمان. منم بخاطر روحیه اون میخام برم وگرنه راضی نیستم چون باید برم یکم محله پایین تر پول نداریم که بزاریم روی پول خونه که جای بهتر بگیریم.. اون منزل همه چیش خوبه نوسازه ولی هیچ مغازه ای دورش نیست کوچش خیلی خلوته تازه دارند اونجا هارو میسازند. میترسم پشیمون بشم.

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محله برام خیییلی مهمه قطعا پشیمون میشدم اگه میرفتم

خودمم همین نظرو دارم ولی فقط بخاطر روحیه پسرم بیماره نمیخام چیزی تو دلش بمونه. دارم دق میکنم 

منم تازه خونمو عوض کردم خیلی دوست داشتم ویلایی بگیرم چون دوتا پسر کوچیک دارم،ولی همین که محله پایین تر باید میگرفتم دلم نیومد، ولی الان گاهی پشیمون میشم،راستش هنوزم نمیدونم کدوم بهتره😅

منم محله برام مهمه و اینکه اطرافش ابادانی باشه. از خونه میای بیرون هم ادم ببینی هم بتونی احتیاجات خریدت رو برطرف کنی.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ویلایی خوبه آپارتمان دیگه شورش دراومده.ما الان ازکی پول جمع میکنیم ویلایی بخریم فرار کنیم....

جدی شما چرا راضی نیستید. معاوضه کنید شما هم

منم محله برام مهمه و اینکه اطرافش ابادانی باشه. از خونه میای بیرون هم ادم ببینی هم بتونی احتیاجات خر ...

من اول که اومدم اپازتمان هیجی دورمون نبود بعد کم کم شلوغ شد. میگن اونجا هم اینطوریه

زندگی در آپارتمان به مرور افسردگی میاره مثل زندانه مثل قفسه

دقیقا بچه هام خیلی اذیت شدند اینجا ولی دیگه بزرگ شدند. جامون خیلی کمه حسنش فقط محله و آبادانی است  اینجا همسرم میگه ماشین داریم هرجی خاستی میریم میخریم یا اینترنتی واسمون میارن حتی الانشم من ببرون نمیرم اینترنتی واسم میفرسته

منم تازه خونمو عوض کردم خیلی دوست داشتم ویلایی بگیرم چون دوتا پسر کوچیک دارم،ولی همین که محله پایین ...

الان رفتید محله پایین تر

جدی شما چرا راضی نیستید. معاوضه کنید شما هم

هر جا بریم یه عده آدم بی فرهنگ هستند.الان ۴ سال اینجام کسی قبض های ساختمان پرداخت نمیکنه شوهر میده بعد حساب کنه ازشون بگیره.نظافتم که هیچ اونم من بگم بیان کنن.سرو صدا هم که دیگه نگو مدام آسانسور کرکره صدای پمپ اصلا استراحت ندارن

هر جا بریم یه عده آدم بی فرهنگ هستند.الان ۴ سال اینجام کسی قبض های ساختمان پرداخت نمیکنه شوهر میده ب ...

واسه ما هم خیلی شلوغه بچه ها تا دیر وقت بازی میکنن بعد برق که میره آب هم قطع میشه منم بخاطر شرایط بیماری پسرم خیلی اذیت میشم

الان رفتید محله پایین تر

نه عزیزم همین محله خودمون یه آپارتمان بزرگتر گرفتیم

ولی شما اگه میگین پسرتون بیماره و میخواین برا اون کاری کنین میتونین فعلا یه خونه ویلایی اجاره کنین ببینین کدوم بهتره بعد تصمیم نهایتونو بگیرین

هر جا بریم یه عده آدم بی فرهنگ هستند.الان ۴ سال اینجام کسی قبض های ساختمان پرداخت نمیکنه شوهر میده ب ...

من دوساله دارم میگردم معاوضه  کنم تا الان این مورد پیدا کردم که از همه بهتر بوده