سلام خانمهای گل میشه نظر بدید ما آپارتمان هستیم خونمون کوچیکه ولی محلش خیلی خوبه. پسرم خیلی اصرار داره که بریم از آپارتمان. منم بخاطر روحیه اون میخام برم وگرنه راضی نیستم چون باید برم یکم محله پایین تر پول نداریم که بزاریم روی پول خونه که جای بهتر بگیریم.. اون منزل همه چیش خوبه نوسازه ولی هیچ مغازه ای دورش نیست کوچش خیلی خلوته تازه دارند اونجا هارو میسازند. میترسم پشیمون بشم.
پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم تازه خونمو عوض کردم خیلی دوست داشتم ویلایی بگیرم چون دوتا پسر کوچیک دارم،ولی همین که محله پایین تر باید میگرفتم دلم نیومد، ولی الان گاهی پشیمون میشم،راستش هنوزم نمیدونم کدوم بهتره😅
منم محله برام مهمه و اینکه اطرافش ابادانی باشه. از خونه میای بیرون هم ادم ببینی هم بتونی احتیاجات خریدت رو برطرف کنی.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
زندگی در آپارتمان به مرور افسردگی میاره مثل زندانه مثل قفسه
دقیقا بچه هام خیلی اذیت شدند اینجا ولی دیگه بزرگ شدند. جامون خیلی کمه حسنش فقط محله و آبادانی است اینجا همسرم میگه ماشین داریم هرجی خاستی میریم میخریم یا اینترنتی واسمون میارن حتی الانشم من ببرون نمیرم اینترنتی واسم میفرسته
پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید
هر جا بریم یه عده آدم بی فرهنگ هستند.الان ۴ سال اینجام کسی قبض های ساختمان پرداخت نمیکنه شوهر میده بعد حساب کنه ازشون بگیره.نظافتم که هیچ اونم من بگم بیان کنن.سرو صدا هم که دیگه نگو مدام آسانسور کرکره صدای پمپ اصلا استراحت ندارن