2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره خاطره من درآوردی

آره احتمالا ساختگی باشه ولی تا حدودی باورپذیره

اخه خدایی خودمم زیاد دیدم توی مراسم ختم یا مراسم عزاداری موقعیت های خیلی خنده دار پیش بیاد طوری که مسئول اونجا خودش ریسه رفته از خنده 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اینا یه جور اهانت ناخواسته هم هس

اهانت فقط اونجا که با اسم خدا و اهل بیت جایگاه سیاسی میگیرن و بعدش اختلاس میکنن 😂اهانت فقط اونجا که شعار یا فاطمه میان توی خیابون ها و به ناموس مردم فحش میدن چون موهاش بیرونه😂

با همین فرمون برو

بله میرم با همین فرمون  

قبلا میخواستم مذهبی بشم و شیعه باشم ولی چون اقلیت مذهبی بودم هر کی که مثل شما مذهبی بود خواست بهم ضد حال بزنه و حالم رو خراب کنه منو از دین و نماز روندن‌ و توی جمع خودشون راه ندادن ولی از طرف خود خدا برام نشونه هایی اومد

فهمیدم خود دین و خدا و اهل بیت حکم و اخلاقشون با شما خیلی فرق داره 

[QUOTE=352791058]بله میرم با همین فرمون   قبلا میخواستم مذهبی بشم و شیعه باشم ولی چون اقلیت مذهبی بودم هر کی که ...[/QUOTE

چی میگی تو

میخای مسلمون باش یا کافر بمن ربطی نداره

من نظرمو راجب متن خاطره گفتم

تو بخودت گرفتی

دلت ا یه جای دیگه پره

قیمه ها رو نریز تو ماستا

دیگم ریپ نزن.حوصله بحث ندارم

[QUOTE=352791058]بله میرم با همین فرمون قبلا میخواستم مذهبی بشم و شیعه باشم ولی چون اقلیت مذهبی بو ...

بحثم اینه اینقدر سخت نگیر خانوم علامه و آیت الله 

بذار یه بخندیم با دین 

این همه زار زدین توی محرم چی نصیبتون شد

دوست نداشتی ‌کلا کامنت نذاررررر