2777
2789

نذاشت من اصلا حرف بزنم ، نمیخوام اینو اصلا علاقه ندارم 

خدایا قلبم درد میکنه ، حس تو قفس بودن رو دارم چون خودش آزمایشگاه دامپزشکی داشت و وسایلشو داره مجبورم کردن دلم میخواست دوباره کنکور بدم ولی محرومم ، دلم میخواد بمیرم 

اخرشم گفت خودت تصمیم بگیر ولی احمقی اگه مدرک دکترا رو نخوای و بزنی یه رشته کارشناسی 

وا خب همینو برو پول دربیار مستقل ک شدی رشته مورد علاقتو ادامه بده زود وا نده دختر

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا خب همینو برو پول دربیار مستقل ک شدی رشته مورد علاقتو ادامه بده زود وا نده دختر

به خدا قلبم داره مچاله میشه 

6 سال طول میکشه و دو سال طرح داره میمیرم من 

تازه وقتی علاقه ندارم چه جوری سواد این رشته رو یاد بگیرم 

به خدا قلبم داره مچاله میشه 6 سال طول میکشه و دو سال طرح داره میمیرم من تازه وقتی علاقه ندارم چه جور ...

اها ینی دندون اوردی ولی میگ بری دامپزشکی ازاد یا اینک میخا دوباره کنکور بدی

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

نمیارم که 😔😔

تنها راهی ک ب ذهنم میرسه اینک بری دام همزمان ازمون بدی برا دندون هروقت قبول شدی درساتو داغون بخونی بابات پشیمون بشه بگه دربیا بگو درساش نمیره ت مخم بهش علاقه ندارم نمیکشششممم