2777
2789
لباس بچه شیک و مانتو وکیف و کفش شیک

خب برنامه ریزی کن اول برو گروناش و معروفاش که لاله پارک هست ستاره باران و اطلس و سنگ فرش 

بعد برو متوسط هاش مهستان و برج بلور و برج شهر و ابرسان

ولی آخر سر میری همون بازار سر پوشیده و خریدات رو میکنی 🥰😁

یکی هم برا سوغاتی من زیاد تک درخت اینا رو دوست ندارم 

فقط و فقط برو تصاج 

یکی هم بیایی تبریز ائل گلی و جنگل ارسباران‌ و کلیسای سنت استپانوس نری یعنی نصف تبریز رو نرفتی بازم گلم اگه اومدین تبریز و سوال درمورد رستوران و هتل اینا داشتی من راهنماییت میکنم 

اگه هم خواستین قدمتون روی چشم ما همیشه ما در خدمتیم عزیزم

آدما بزرگ که میشن دیگه قهر نمیکنن 'حذف میکنن'... 🧘🏻‍♀!:)

مرسی از نظرت مهربونم ...گفتیم شاید بریم آستارا و انزلی نمیدونم خلوت شده یان

به نظر من بیاین تبریز نه اینکه شهر خودمه نه 

واسه اینکه هواش خنکه و سرده و تو این گرما شمال بری میپزی 

یکی هم اصلا اگه بیایی ترافیک نیست چون بیشتر تبریزیا رفتن شمال و جمعه اینا هم نیا چون همه جا بسته میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس بچه شیک و مانتو وکیف و کفش شیک

کیف و کفش الان فصل مدارس هست 

خود بازار یه قسمتی داره کفش چرم میفروشن دارایی ایمش هست دوتا پاساژ هست و داخل بازار هم همینطور یه بخش جداگانه که اکثرا چرم هستن من خودم یه جفت کفش و کیف چرم قلم زنی گرفتم 

پاساژ کیان قیمتهاش نسبتا مناسبه البته اون پاساژهایی که گفتم مثلا لاله پارک هم کفش شیک دارن اما فضایی میدن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خب برنامه ریزی کن اول برو گروناش و معروفاش که لاله پارک هست ستاره باران و اطلس و سنگ فرش بعد برو متو ...

برای پاساژها رو فهمیدم 

اما در مورد سوغاتی مگه همون بازار سرپوشیده نداره؟؟؟اینایی ک گفتی کجای تبریزن؟؟؟؟

ممنونم عزیزم از مهمان نوازیت فقط اینکه شبا سرده اونجا نمیشه چادر زد؟؟ی دختر ۵ ساله دارم

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
به نظر من بیاین تبریز نه اینکه شهر خودمه نه واسه اینکه هواش خنکه و سرده و تو این گرما شمال بری میپزی ...

تبریزو ک حتما میام گفتیم یکی دو روز بمونیم بعد بریم سمت انزلی اخه دخترم خیلی دوس داره دریا ببینه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
کیف و کفش الان فصل مدارس هست خود بازار یه قسمتی داره کفش چرم میفروشن دارایی ایمش هست دوتا پاساژ هست ...

راست میگن کفشش ارزونه؟؟؟؟؟مثلا چقدر گرفتی کیف و کفش خودت رو؟؟؟؟یا قیمتا در چ حدن؟؟؟

راست میگن کفشش ارزونه؟؟؟؟؟مثلا چقدر گرفتی کیف و کفش خودت رو؟؟؟؟یا قیمتا در چ حدن؟؟؟

پاساژ چرم یادم اومد اسمش 

من دوسال پیش گرفته بودم حدودا یک تومن هر دو باهم 

من چند روز پیش پاساژ کیان بودمداونجا یه دوستی داریم کلا کیف رو عمده میگیریم ازش جنس میداد به ولیعصیر که قیمتش رو چند برابر میدن 😂😂😂 یه کفشی پسند کردم چرم بود حدودا تومن قیمت داد ولی خیلی خوشگل بود

اگه از جای مناسبش بگیری مثلا کفش تزریقی باشه کفش به سختی خراب میشه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پاساژ چرم یادم اومد اسمش من دوسال پیش گرفته بودم حدودا یک تومن هر دو باهم من چند روز پیش پاساژ کیان ...

حالا من برای اولین بار دارم میام حالا یکی دوتومن ک مهم نیست ولی شیک باشه و ادم براش بمونه 

حالا من برای اولین بار دارم میام حالا یکی دوتومن ک مهم نیست ولی شیک باشه و ادم براش بمونه

هوا چند روزه عصرها سرد شده کاپشن میپوشن 

پاساژ چرم خیابان دارایی کفشهاش هم شیکه هم ماسب نسبت به بقیه جاها

داخل بازار تبریزهم هست

بقیه پاساژهایی که گفتم یکم قیمتهاش متفاوته و گرون میدن نسبت به جنسش کم ارزش میشه

فدای مهربونیت ،ما برای مسافرت اومده بودیم از چند نفر پرسیدیم کوفته خوب کدوم رستوران بخوریم گفتن رستو ...

چه بد من میشناسم کاش موقع اومدن ازم میپرسیدین

برای پاساژها رو فهمیدم اما در مورد سوغاتی مگه همون بازار سرپوشیده نداره؟؟؟اینایی ک گفتی کجای تبریزن؟ ...

برا سوغاتی اگه خوراکی بخری نه بازار نرو چون یکمی بهداشتی نیستند بهتره برین تصاج

ولی لباس اینا برو تربیت هم هست اونجاهم خوبه

تبریزو ک حتما میام گفتیم یکی دو روز بمونیم بعد بریم سمت انزلی اخه دخترم خیلی دوس داره دریا ببینه

گلم اگه بخوای سوئیت هم میتونی بگیری چون دخترت کوچیکه و تبریز هم سرده من حتی شبا پنجره رو هم باز نمیزارم

سوئیت هم تو ائل گلی میتونی بگیری ۸۰۰ تو دیوار نگاه کن اگه سوال راجب محله داشتی بپرس بگم کجا بگیر