2777
2789

حالم بده 

داشتم به خاطر یه چیزی غصه میخوردم یه دفعه از ذهنم نماز شب گذشت بعد اولین تاپیکی که اومدم نی نی سایت دیدم تاپیک نماز شب بود 

خودم پریودم به یکی از اعضای خانوادم گفتم گفت حالش بد و نمیتونه بخونه 

من یه سال و نیم هست با خدا قهرم ونمازم و گذاشتم کنار 

امشب خیلی شرمنده ی درگاه خدا شدم ولی چه کنم که نمیتونم 

امشب به دلم این موضوع نماز شب افتاده ولی چه کنم که نمیتونم و شرمنده ی دلم شدم لطفا اگر کسی خوند اسم منم بگه اسمم فاطمه است 

دوسال و نیم یه حاجتی دارم شب و روزم و گرفته دعا کنید برام 

فاطمه جون 💖

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودت نشونه دیدی باید خودت بخونی ولی ولی 

تاپیک بزن بگو هر کی امشب نماز شب میخونه منو هم توی قنوت دعا کنه 

اینک من بیام از طرفت نماز شب بخونم این امکان پذیر نیس گلم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نود درصد ملت غیور ایران با خدا قهر هستن و نماز نمیخونن

نه من از هفت سالگی نماز خوندم 

از نه سالگی روزه گرفتم 

مادرم میگه بدون وضو به من شیر نداده

میگه اگر نماز ت و نخونی شیر من حلالت نیست

میگه شبایی که حامله بوده زیارت عاشورا خونده منم یازده سال هر شب زیارت عاشورا خوندم ولی تمیدونم چی شد یه دفعه این طوری شد امشب شرمنده ی خودم و خدای خودم شدم