2777
2789
من ۷ سال پیش رفته بودم حرم امام رضا و اونجا دعا کردم برای ازدواجم و دقیقا نیم ساعت بعدش با شوهرم آشن ...

دلت پاکه به منم دعا کن منم رفتم مشهد دعا کردم هنوز که هیچی 🥹😍👌🏻 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ سال پیش رفته بودم حرم امام رضا و اونجا دعا کردم برای ازدواجم و دقیقا نیم ساعت بعدش با شوهرم آشن ...

منم رفته بودم برا عاقبت بخیریم دعا کردم برگشتم خونه یه هفته بعد خیر ندیده اومد خواستگاری😅

الان یه لحظه دقت کردم دیدم اطرافیان من از مادربزرگم گرفته تا خاله هام همه اول خوششون اومده بعد ازدواج کردن و سنتی نبوده

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

فامیل بودیم اما نسبتا دور خیلی کم همو تو مراسمای عروسی میدیدیم

عروسی ابجیم بود دیده چقدر بزرگ شدم بعد چند سال خلاصه به خونوادش گفت و خاستگاری و....

اما خوانوادم گفتن نه

دوسال بعدش ابجیم بچش به دنیا اومد جشن گرفتن باز دوباره پیگیر شد

بعد چند بار خاستگاری طی یکماه بالاخره نامزد کردیم😊

محل کار من.ایشون عاشق شدن.بعد من عاشق شدم.کاش همون روز مرده بودم

یه وقتایی میگم چقدر توی زندگیم بابت عشقی که بهش نرسیدم غصه خوردم. البته عشق ۱۸ سالگی و اول جوونی بود. ولی باز میگم شاید حکمتی توی کار بوده. اون موقع ها که بچه بودم فکر میکردم اگه دونفر عاشق هم باشن هیچ وقت پشیمون نمیشن ولی الان بعد از ۷ سال فکر میکنم عشق برای خوشبختی کافی نیست

منم رفته بودم برا عاقبت بخیریم دعا کردم برگشتم خونه یه هفته بعد خیر ندیده اومد خواستگاری😅

حالا خوب از آب درومد شوهرت؟ 😂برا من خیلی جالب بود دقیقا نیم ساعت بعد از اون دعا با شوهرم آشنا شدم 

ان شاالله خدا یه همسر عالی و خانواده دار نصیبت کنه قشنگم

ممنونم عزیزم انشالله خوشبخت بشید 😍😘

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
حالا خوب از آب درومد شوهرت؟ 😂برا من خیلی جالب بود دقیقا نیم ساعت بعد از اون دعا با شوهرم آشنا شدم

اره خدایی

من دلم‌با کسی دیگه بود یعنی ۳ سال باهم بودیم تازه باهمم رفتیم دعا کردیم همینکه برگشتیم همه چی عوض شد

الان شاکرم که اون نشد

بماند ک چقد سخت بود باید اولیو فراموش میکردم و دل به این میبستم خیلی خیلی سخت گذشت

راستشو بگو کجا آشنا شدی؟؟؟؟ حرم یا بازار رضا؟؟؟😂😂

شوهرم مشهد نبود 

همشهریمون بوده و کتاب دختر همسایشون و قرض میگیره مامانش برای کسی 

اینم میاد کتاب و نگاه میکنه و شماره منو میبینه صفحه اول نوشته بوده 

برمی‌داره و پیام میده دقیقا نیم ساعت بعد دعام 

تا رسیدیم هتل دیدم یکی پیام داده و 

از سال ۹۶ آشنا شدیم و امسال ازدواج کردیم 😍

اره خداییمن دلم‌با کسی دیگه بود یعنی ۳ سال باهم بودیم تازه باهمم رفتیم دعا کردیم همینکه برگشتیم همه ...

خدا رو شکر که خوشبختی 

منم همش میگفتم خدایا خودت هر چی صلاح میدونی بشه زندگیم