2777
2789
تو پولداری واست کمه قیمتش

من پولدار نیستم اتفاقا اکثر اوقات کم میارم ولی قیمتا خیلی وقته همینه🤷‍♀️

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه هایپر رفتم خاستم برا همسرم کفش و پیراهن بگیریم خیلی خیلی ساده بودن اما قیمت کمتر از پنج میلیون تومان پیدا نکردیم زدیم بیرون از هایپر یکی هم می‌گفت من کیف قیمت گذاشته بودم اونجا کمتر از دو و نیم پیدا نکردم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
زیر 700 ؟من رفتم برا پسرم بخرم خدا شاهده ارزونترینش 2400 بود دیگه خودش یکی برداشت 3700 منم دلم نیومد ...

شوخی میکنید یعنی ۳۷۰۰ پول کیف میدین واسه بچه هاتون

انگار این وسط فقط من بدبختم 

اره من خرید کردم چند بار فقط موقع تعطیل رسمی ها نخر تأخیر میخوره ولی حتما به دستت میرسه

اوکی مرسی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

شوخی میکنید یعنی ۳۷۰۰ پول کیف میدین واسه بچه هاتونانگار این وسط فقط من بدبختم

من خیلی خیلی بدبخت تر از توعم امروز رفتیم وسیله برا مدرسه داداشم بخرم مامانم پول نداشت خیلی دلم براش سوخت

همتون مناطق بالا زندگی میکنید و تو تی تی سایت هستید ؟؟؟یا مارک می‌خرید والا من پیج دارم از قیمت ها خ ...

نه والا بالا شهر نیستم 

دروغم نمیگم اگر شیراز هستی آدرس دقیق مغازه برات بفرستم بری سوال کنی ؟

چون شما ندیدی فکر می‌کنی وجود نداره ؟منم پبج دارم کیف 500 تومنی هم داره کیف 7 میلیونی هم داره 

وای خواهر نگو کفش که هیچی من رفتم یه کوله بخرم واسه کلاس زبانم کوله‌م خراب شده بود یه کوله خیلی قشنگ دیدم دست گذاشتم روش گفت ۲/۸۰۰😑قبلش با خودم میگفتم حتما میخرمش مگه قراره ۷۰۰ بیشتر باشه

آخرم خریدمش گفتم ندارم تو دلم بمونه😑

I can crave u but u don't need to know...

بده

کدوم شهری

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

شوخی میکنید یعنی ۳۷۰۰ پول کیف میدین واسه بچه هاتونانگار این وسط فقط من بدبختم

نه منم پولدار نیستم 😅😅😅فقط چون پدر و مادرامون برامون خرج نکردن از اول با همسرم قرار گذاشتیم برا بچه مون کم نذاریم

من خیلی خیلی بدبخت تر از توعم امروز رفتیم وسیله برا مدرسه داداشم بخرم مامانم پول نداشت خیلی دلم براش ...

نمیتونه از پارسالی استفاده کنه؟

من کل دوران تحصیلم شاید سه تا کیف خریده باشم