2777
2789
عنوان

جگرمو سوزوندن

142 بازدید | 11 پست

بعد چند سال رفتم خونه دوست خواهرم دورهم بودیم 

مادرشو دیدم پرسید چخبر از تو مجرد یا متاهل ؟

(چون یه عده از بچه ها میدونستن گفتم:جدا شدم)

برگشت گفت هییییییین خاک تو سرت 😐😦گفتم چرا خاک تو سره من خاک تو سره قوم و خویشای شما (از طایفه اونا بود)برگشت گفت برو واسه خودت 

گفتم من جایی نمیارم 

بعد چند دقیقه لحنشو اروم کرد گفت خوب تعریف کن 

گفتم تمایلی ندارم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله یه بخت خوب قسمتتت بشه و اونا بسدزن.کار خوبی کردی طلاق گرفتی کاش منم میگرفتم التن ۷۵ درصد سوخ ...

من 17سالم بود ازدواج کردم 

19سالم بود جدا شدم علتشم چی بگم ...قاچاق ،صیغه ،زن بازی ،چشم چرونی شدید ،کار نکردن ،کتک کاری موقع رابطه جنسی دخالت شدید خانواادش حتی توی مسائل اتاق خوابم کی رابطه داشته باشید کی نه دنبال زن دوستش و پیرزنای سن بالا افتادن خساست ،چشم هرز برادرش دنبالم بود ،پسرای مجردو میاورد توی خونه میخوابیدن من از ترسم میرفتم توی اتاق تا دیر وقت با دخترا و زنا صحبت میکرد و...

تو جامعه ما هرچیزی چندین سال طول می‌کشه عادی بشه طلاقم داره کم کم عادی میشه ولی خب یه عده هنوزم مثل پدر بررگا و مادربزرگای قدیم نمیخوان تفکرشون رو عوض کن تعصب بیجا دارن فکر کنم سالها طول می‌کشه اون موقع هم ماها دیگه وجود نداریم ماها عین موش آزمایشگاهی هستیم یه عده متعصب عقده هاشونو سر ماها خالی میکنن تا بخوان تغییر کنن سالها طول می کشه شایدم هیچوقت تغییر نکنن  ولی خب اگرم تغییر کنن به سن ما قد نمیده ماها بخاطر بدشانسی باید با اینجور آدمها زندگی کنیم خوش بحال نسلهای بعد که با آدمهای منطقی تر زندگی میکنن البته ادم نخاله تو هر دوره ای هست ولی نسلهای جلوتر یه کم اوضاع شون بهتره 

من 17سالم بود ازدواج کردم 19سالم بود جدا شدم علتشم چی بگم ...قاچاق ،صیغه ،زن بازی ،چشم چرونی شدید ،ک ...

آشغال بوده.خوبه انداختیش سطل اشعال.بقران با هر کی ازدواج کنی بهتر از اون میشه شک نکن

خدایا