2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سری از همه ی سری های قبل بهتر و بالاتر بوده بتام😂قبلی یک هفته بعد موعد ۱۷۰بود

آره انشالله که هر چی مراد دلته بهش برسی 😍 مبارکت باشه خدارو شکر عدد بتات خوبه برا من که حس میکنم خوب نیس بازم نمیدونم

آره انشالله که هر چی مراد دلته بهش برسی 😍 مبارکت باشه خدارو شکر عدد بتات خوبه برا من که حس میکنم خو ...

نه اینجوری نیس زود فهمیدی عدد بتا هر ۴۸ساعت دوبرابر میشه ایشاالله به سلامتی بغلش کنی

بله قبل این سه تا بچه رو ازدست دادم

ان شاالله این برات بمونه.و بسلامت بدنیا بیاریش منم یکی از دست دادم اقدامم انشاالله بزودی بیاد دومی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

علائم بارداری داشتی؟یا چون اقدام کرده بودی میدونستی بارداری

نه اصلا حتی وقتی خونریزی کردم گفتم خداروشکر که ابن ماهم به موقع پریود شدم بعدش دیدم که کم میشد خون و تیره شد فرداش 

پس فرداش در حد لک خون داشتم شک کردم تست زدم مثبت بود