2777
2789
عنوان

رمان آبنبات چوبی🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 42 پست
خیلی ناراحت شدم برای اون خانوم و پسره هر دو قربانی بودن ،(پسره قربانی احمق بودن پدرش)ولی برام جالب ب ...

آره درسته...🤐 همش اعصابم خرد میشد از دست دختره، پسره، وای خیلی رو مخ بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی🤐من هنوزم به یادشم😔

آره
من یه رمان خوندم به اسم کابوک..دختر دستفروش متروهای تهران بود و بعدا فهمید حتی دختر واقعیِ خانواده اش هم نیست! و داخل منجلاب دست و پا میزدن همشون
وای افتضاح بود

هیچکدوم..فقط تونست یکم کمتر کتک کاری کنه

مرده عاشقش بود خودشو کنترول میکرد اخراش

فکر کنم 2جلد بود

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

هیچکدوم..فقط تونست یکم کمتر کتک کاری کنه

اسی از کجا خوندیش؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین