2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پماد ترتینوین بزنی ی روزه خشکش می‌کنه ولی خیلی قویه نباید خیلی زیاد بزنی یا به جایی که جوش نداره بزن ...

اتفاقا چند وقته دارم ازش استفاده میکنم چند وقته پوستم حساس شده بود دیگ نزدم،امروز اومدم دیدم چندد تا جوش مجلسی یه جا زذم فردام باید برم جایب😭😂

اتفاقا چند وقته دارم ازش استفاده میکنم چند وقته پوستم حساس شده بود دیگ نزدم،امروز اومدم دیدم چندد تا ...

اره خیلی خوب جواب میده به ولی به شرط اینکه تند تند نزنی منم ی مدت انقد میزدم خیلی حساس شده بود پوستم 

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره)

اره خیلی خوب جواب میده به ولی به شرط اینکه تند تند نزنی منم ی مدت انقد میزدم خیلی حساس شده بود پوستم

من هر شب قبل خواب میزدم،زیاد بود؟

چجوری استفاده کنم

یه روز درمیون خوبه مثلا؟

من هر شب قبل خواب میزدم،زیاد بود؟ چجوری استفاده کنمیه روز درمیون خوبه مثلا؟

مگه خیلی جوش داری که بخای هرشب بزنی؟

من رو‌جوش که شب ی بار بزنم کافیه 

واسه جای جوش میزدم چون لایه بردار قوی بود هرشب که میزدم کلا پوست پوست میشد 

الان ی شب در میون یا دو روز در هفته میزنم کلا میگن لایه بردار ۱ الی ۲ بار در هفته باید زد بستگی به پوستت داره

مشاوره رایگان پوست و مو شرکت لیاتیم

روبیکا @trustisho

اصولی درمان کن

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا