2777
2789

سلام 

این حرفارو اولین بارِ دارم جایی میگم ،خیلیییییی دلم پره

خیلیییییی

امروز دیگه صبرم تموم شد از دستشون

از زمانی که یادم میاد تو رنج و سختی بودم

همیشه خواسته‌های بچه‌ی ارشدشون اولویت داشت و نداشتن‌ها و قناعت‌هاشون برای من.....همیشه من باید درک می‌کردم که ندارن،نمیشه،الان وقتش نیست فلان چیز خریده بشه....

با همین اوضاع رسیدم به ۱۸ و ۱۹ سالگی....

یه مدتی رفتم تو یه کارگاهِ تولیدِ قطعات خودرو کار کردم که لااقل مایحتاج خودمو تامین کنم

اونجا هم دست از سرم برنداشتن....به هزار نیرنگ و وعده وعید پولی که کلی براش زحمت می‌کشیدم و کلی حرف و نیش کنایه از صاحبکار می‌شنیدم و کاری که واقعاااااا سخت و جانکاه بود رو در‌می‌آوردم از چنگم درآوردن و گفتن بده ما به فلانی بدهکاریم....بده ما فلان چیز رو بخریم چون واجبه.....

ازون مقدار پول‌ها که  سال ۹۵ حدود ۷ میلیون اینطورا میشد ،خداشاهده ۱ میلیونش هم دست خودم رو نگرفت.....

اینم گذشت....به سختی رفتم دانشگاه و تقریبا ۲۱ سالگی ازدواج کردم

بماند که چقدر سر جهاز اذیتم کردن و زجرم دادن و خیلی چیزهارو درست‌درمون نخریدن....من همیشه اینارو از همسرم پنهون کردم....جوری وانمود کردم که درکل خیلی مشکل مالی ندارن....اما آدم مگه چقدر می‌تونه وانمود میکنه؟! بالاخره میفهمه....

الانم حدودِ ۲ سال پیش یکی از فامیلایِ از خدا بی‌خبرمون(که خدا خیرش نده)اومد به اینا گفت که فلان نقطه‌ی درحال پیشرفت تهران دارن واحد میدن به صورتِ مسکن ملی 

شما هم بیاید یه دونه واحد پیش‌خرید کنید

و ازون‌جا فصلِ جدیدِ بدبختیِ من شروع شد

هی فِرت و فِرت ازشون پول میخوان بابت خونه و اینا هم شدن بلای جون من و همسرم

به محض اینکه بو میبرن ممکنه وامی بتونیم بگیریم یا وامی گرفتیم،میفتن جلو که وامتون رو بدید به ما

همین چندوقت پیش هم وام ودیعه مسکنمون رو شروع کردن که بدید به ما

چندروز پیش هم منِ بیچاره یه وامی برداشتم که یه مقدار طلا بخرم و چشمامو عمل کنم(هیچ طلایی ندارم و به خاطر ماشین طلاهامو فروختم) طبق معمول سوراخم کردن و گفتن وام رو بده ما بدیم برای خونه اینقدر گفتن و گفتن مجبور شدم بدم

از عصر دارم گریه می‌کنم

هرچی پیش همسرم تو این چندسال وانمود کردم که همه چی خوبِ،همه رو دود کردن رفت هوا.....

آخه گناهم چیِ من.....

ببخشید سرتون رو درد آوردم

خیلیییی دلم پره.....خیلی

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی خودت ساده ایی باور کن زنا خیلی ساده ان متاسفانه ساده نباشید با این اخلاقت مراقب باش گول پسرارو نخوری پسرا ساده نیستن اوضاشون خیلی خرابه میان با روحو روانت باز میکنن پولو جونتم میبرن پوزخندهم بهت میزنن 

به خدا سختی‌هایی که تو نوجوانی متحمل شدم

کار تو اون کارگاه که فکر کنم اونجا دیسک کمر گرفتم از بس کارش سخت بود.....

دلم میخواد بمیرم از دستشون

مشکل از خودته ک دادی گلم،از دست خودت باید شاکی باشی،مشکل از خودته،وقتی تو ندی پول بهشون،چجوری می‌خوا ...

کَنه شدن میدونی یعنی چی؟

حس گناه دادن

چپ برن راست بیان هی بگن پول ندادی

لازم داشتم ندادی 

روح و روان آدمو بهم میریزن بس که میگن 

یه جایی دیگه میگی ول کن بزارم بدم دست از سرم بردارن

خوب باهاشون صحبت کنید بگین که من خودم لازم دارم ،تا حالا ازشوم سوال نکردین که چرا اینکارارو میکنین

والا میگم

امروز کلی بحث کردم

گفتم میخوام بعد از قرنی یه تیکه طلا بخرم

همش وعده که پس میدیم 

بزار خونه رو بگیریم پس میدیم 

عین همه پولایی که گرفتن و پس ندادن

منم از حرصم گفتم پس که نمیدین،منم تصور می‌کنم پولم رو ریختم تو جوب ،چون خبری از پس‌دادن نیست