2777
2789
منم دارم طلاق میگیرم 🥺

انشالا بهترینها نصیبت بشه من ی سال میش جدا شدم  چیز زیادی از ازدواجم نگذشته بود متاسفانه فقطکلی هزینه رو دست دوطرف گذاشته شد

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مشکل داشتیم ولی اصلی ترینش اینجا قبلا گفتم مهاجرت ایشون که من نتونستم کنار بیام با مهاجرت

قبلش بهتون نگفته بود مگه

ان شالله خیری توش هست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

گرستم شد

منم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واقعا خیلی تلخه اینطوریتعجب میکنم از اول برنامشو نگفته بودامیدوارم زندگیت روز به روز بهتر بشه عزیزم

مرسی گلم.خدا الهی خیرشون بده خانوادشون هم مقصر بودن بعد که فهمیدم تصمیمش واس مهاجرت جدی هربار راضیش میکردم بیخیال بشه فرداش خانوادش هرچی رشته کرده بودم پنبه میکردن ودوباره تصمیمش جدی میشد

واقعا خیلی تلخه اینطوریتعجب میکنم از اول برنامشو نگفته بودامیدوارم زندگیت روز به روز بهتر بشه عزیزم

خیلی درد ناکه هنوزم دردش حس میکنم  خانوادمم درک نمیکنن کلا شرایط خوب نیس

ببخشید جاتون خالی بود🥹

نوش جان

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......