2821
2789

از صبحه دارم خونرو مثل گل تمیز میکنم یبار گلدونو بعد کارم انداخت جارو زدم تی کشیدم تا رفتم جارو بزارم سر جاش دوباره انداخت باز تمیز کردم رفتم سرویس یه گلدون دیگرو انداخت چهار سالشه کامل میدونه کارش بده منم سریه اخر بد زدمش😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من که ادعام میشه آدم صبوری هستم و با بچه خیلی خوب راه میام 

با این حرکت که تعریف دادید حقیقتا ممکن بود رفتاری مثال شما ازم سر بزنه 

ولی کتکه که خورده بعد بنشونش ازش دلیل بخواه که 

چه حسی پیدا می‌کنه بعد از انجام این رفتار اشتباه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اصلا شما بچه داری که اینقدر راحت قضاوت کردی

نه قطعا نهایت بیست سالشه تو مشکلات و مسئولیت بچه زندگی متاهلی نیست

زدن بدترین کاره خودم دلم اتیش گرفته الان تو اتاق دارم گریه میکنم شوهرم اومد پیشش هی میگم کاش سریه سومم کاریش نمیکردم من ک جمع کردم عذاب وجدان نمیکشیدم

خیلی دو بار هیچ کاری نکردم ففط گفتم چرا مامانو دوست نداری منم خسته میشم بار سوم روانی شدم دو تا زدم ...

دختر من دوسالشه منم خیلی آدم صبوریم ولی انقد بعضی وقتا رو اعصابمه که ناخواسته میزنم میدونم چی میگی درسته کاراشتباهیه ولی دست خود آدم نیست

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
من که ادعام میشه آدم صبوری هستم و با بچه خیلی خوب راه میام با این حرکت که تعریف دادید حقیقتا ممکن بو ...

جیگرم اتیش گرفته خیلی شیطونه دو بار محکم زدم پای خودم ولی سریه سوم دیگه روانی شدم دستم بشکنه چرا بچم این کارارو میکنه 

دختر من دوسالشه منم خیلی آدم صبوریم ولی انقد بعضی وقتا رو اعصابمه که ناخواسته میزنم میدونم چی میگی د ...

نباید بزنیم من خیلی وقته رو خودم کار کردم حتی دادم نمیزنم ولی امروز کم اوردم دستم بشکنه😭

خیلی دو بار هیچ کاری نکردم ففط گفتم چرا مامانو دوست نداری منم خسته میشم بار سوم روانی شدم دو تا زدم ...

اشکال ندارم عزیزم، این بچه ها اونقد اعصاب ادمو میریزن بهم، حالا یه کتکی هم بخورن  چیزی نمیشه 

منکه بخدا دندونام درد گرفتن بس میگم نکنین، نریزین، ولی انگار نه انگار، دبگ مجبورم باجارو یا لنگه دمپایی بیفتم دنبالشون تا ساکت بشینن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز