2777
2789
عنوان

وقت سلام به امام رضا(ع)🥺😍

50 بازدید | 7 پست

ساعت ۸ و سلام به امام رضا(ع)

هرجا که هستی دستت رو بزار رو سینت و به اقا سلام بده

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ‏

وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ

صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ‏

بار الها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسندیده پیشواى پارسا و منزه و حجت تو بر هر که روى زمین است و هر که زیر خاک بسیار راستگو و شهید، درود و رحمتى فراوان و کامل و با برکت و متصل و پیوست و پیاپى و دنبال هم همچون بهترین رحمتى که بر یکى از اولیائت فرستادى.

یا امام رضا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی التماس امام رضا رو کردم ولی دست خالی برم گردوند بهش پناه بردم از درد های وحشتناک ...

کاش امام رضا با منم خوب بود از بچگی همه از من بدشون میومد همه و همه ...

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏
خیلی التماس امام رضا رو کردم ولی دست خالی برم گردوند بهش پناه بردم از درد های وحشتناک ...کاش امام رض ...

عزیزم نا امید نباش انشالله ب زودی به حق امام رضا حاجت روا بشی 

ی ختم در رابطه با نیتت بردار مثلا در رابطه با سلامتی سوره حمد رو ۷۰ مرتبه رو اب بخون و بخور و این کار رو چند بار انجام بده

یا امام رضا

خیلی التماس امام رضا رو کردم ولی دست خالی برم گردوند بهش پناه بردم از درد های وحشتناک ...کاش امام رض ...

عزیزم انشالله ب زودی حاجت روا بشین به حق امام رضا 

برای سلامتیتون ۷۰ مرتبه سوره حمد رو به اب بخونید و اون اب رو بخورید و چند بار این کار رو انجام بدین

یا امام رضا