2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ شبدرسته؟؟

سارتش نمی دونم ولی اخبار گفت تا ۱۸ شهریور

ولی بهتر ه امشب کارو انجام بدید ، به فردا نندازید 

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
سارتش نمی دونم ولی اخبار گفت تا ۱۸ شهریورولی بهتر ه امشب کارو انجام بدید ، به فردا نندازید

ساعتش*

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
سلام رهگذر خوبیامیدوارم قبول شی عزیزم میکروبیولوژی رو هم بزن تحقیق کن حتما داخل نت ،چون رتبت واقعا ح ...

میکرو رو نمیخوام گل حیف هست با تراز ۷۷۰۹ برن رشته اط ک متنفرم 

....
عآره اجی گلم مشاور گرفتم برام انتخاب کرد خودن هنوز چک نکردم ببینم چیکار کرده

ایشالا ی رشته خووب ت دانشگاه دولتی😘

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

عآره اجی گلم مشاور گرفتم برام انتخاب کرد خودن هنوز چک نکردم ببینم چیکار کرده

الان فرصت ازمون و خطا نداری باید یه انتخاب درست انجام بدی که یه موقع به خاطر انتخاب رشته اشتباه مشاورت کارت خراب نشه .

به مشاورت گفتی الویت هات چیه ؟ اگر فقط بر حسب نظر و دانش خودش انتخاب کرده باشه و خودت الویت هات رو براش توضیح نداده باشی شاید اون جوری که میخوای انتخاب نکرده باشه . 

حتما چک کن که تا قبل از اتمام فرصت انتخاب رشته اگر خواستی بتونی الویت ها رو تغییر بدی . 

اگر شهرهای دور رو هم داری انتخاب میکنی اول شهرهایی که مطمئنی اگه قبول شی میتونی بری رو انتخاب کن ، بعد جاهای دیگه رو . چون شاید مثلا پرستاری یه شهر دور قبول شی و خانوادت مخالفت کنن و نتونی بری و این جوری هم این انتخاب رو از دست میدی و هم انتخاب های بعد از این گزینه رو ‌چون هر انتخابی که قبول شی دیگه انتخاب های بعد از اون بررسی نمیشه . 

تو یه تاپیکی در مورد رشته های خودگردان گفته بودی ، الان رو مطمئن نیستم اما زمان ما شهریه ی رشته های خودگردان از شهریه دانشگاه ازاد هم بیشتر بود . 

یا علی (ع) ❤️