2789

رفتیم رتبه ۱۶🤩🤩🤩 البته از همون دیشب

عالیهههه خیلی خوشالم😁🤩😘

ماشاءالله ماشاءالله بهشون بگید ماشاءاللهههههههههه😃😃😃👌👌❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

معلونین مون از سالمامون خوش غیرت ترن

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

واااای راست میگیییی

انقدر مدال اومددد

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

معلونین مون از سالمامون خوش غیرت ترن

چون همه توانشونو‌میذارن،

اونایی که سالمن غرور برشون داشته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
چون همه توانشونو‌میذارن،اونایی که سالمن غرور برشون داشته

حرف منطقی نبود 👩🏻‍🦯

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘جلو جلو که تهش کنسلیه،عقب گرد که میکنی همش نشخواره،تو حالم که بلاتکلیفیه🧎♀️لطفا جایی نگو با هم ارتباط داشتیم چون حالم بهم میخوره از اینکه آشنای تو باشم👣

حرف منطقی نبود 👩🏻‍🦯

بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

واقعا ثابت کردم معلولیت نمی‌تونه جلوی چیزیو بگیره

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

بود

دایی

اونی ک سالمه داره با کسی مبارزه میکنه ک اونم سالمه

قدرت بدنی هزار برابره 

فشار هزار برابره

تمرین هزار برابره

حالا تهشم بعد این همه تمرین میخورن ب ی غول دیگ 

پس الکی حرف نزن وقتی جای کسی نیستی

من خودم ورزشکارم👌

من فقط یک زندگی دارم!واقعا فکر میکنی میخوام وقتمو تلف کنم تا ثابت کنم آدم خوبی ام؟نه...من خود شیطانم،دور بمون و اما قبل از اینکه پشت سرم حرف بزنی...به این فکر کن که چرا پشت سرم موندی...🤘جلو جلو که تهش کنسلیه،عقب گرد که میکنی همش نشخواره،تو حالم که بلاتکلیفیه🧎♀️لطفا جایی نگو با هم ارتباط داشتیم چون حالم بهم میخوره از اینکه آشنای تو باشم👣

دقیقا

من نمیدونم از کجا باید پیگیری کنم چند روزه اخبار ام ندیدم میشه بگی تو چه رشته هایی چه مدالایی اوردن؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱