نامزدم برا خانم سابقش النگو خریده بود تولد وبرده بودش کافه من چهارروز دیگه تولدمه النگوهامو عوض کرده یکم پهن تر گرفته بااینکه اون ۶تا داشته النگو من ۳تا دارم میگه اینم کادو تولدت من کادو برام مهم نیست فقط موندم ینی ارزش اون بالاتربوده؟ ب فامیلا بگم چی بگم النگو هامو عوض کرده؟راهنمای کنین
بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا