2821
2789
عنوان

ی لحظه بیاین ب کمکتون احتیاج دارم

112 بازدید | 19 پست

نامزدم برا خانم سابقش النگو خریده بود تولد وبرده بودش کافه من چهارروز دیگه تولدمه النگوهامو عوض کرده یکم پهن تر گرفته بااینکه اون ۶تا داشته النگو من ۳تا دارم میگه اینم کادو تولدت من کادو برام مهم نیست فقط موندم ینی ارزش اون بالاتربوده؟ ب فامیلا بگم چی بگم النگو هامو عوض کرده؟راهنمای کنین 

الان ایشون نامزد شماست یا همسرتون

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودش برای شما تعریف کرده؟

عکساشون دیدم تو بایگانی اینستا کنسرت وفلانجا وو...

بعد‌مادر شوهرم سادس گفتم کادو چی دادگف النگو خرید ۵تاداش بااون شد ۶تا

تازه ۳ماهه نامزد کردیم

زن داره؟؟

اگر جدا شده چرا خرجش میکنه

طاقتت میگیره بهش محبت میکننه

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا

انتظاراتت رو بهش بگو رُک

اگه میخای باهاش خوب باشی و بتونی زندگی کنی دنبال گذشتش و زندگی و زن قبلیش نباش و قدردان کارایی مه بر ...

اخه برااون چه کارا ک نکرده چ تولدی چ کادویی اما برامن 

النگو عوض کرده ۳تادادم ۳تا یکم پهن تر اورده میگ کادو تولدت

اخه برااون چه کارا ک نکرده چ تولدی چ کادویی اما برامن النگو عوض کرده ۳تادادم ۳تا یکم پهن تر اورده می ...

سعی کن کارای قشنگ بکنی جاهای قشنگ بری 

باهاش خوش بگذرونی ولی کنجکاوی نکن از زندگی قبلیش

دلت باهاش سرد میشه زندگیت میپاشه 

شما تازه اومدی یکم صبور باش و خواسته هاتو با مهربونی ازش بخواه

اخه برااون چه کارا ک نکرده چ تولدی چ کادویی اما برامن النگو عوض کرده ۳تادادم ۳تا یکم پهن تر اورده می ...

به نظرم مقایسه زیاد درست نیست و ایجاد ناراحتی میکنه.

شاید اونموقع وضعیت مالیش بهتر بوده یا به خاطر ارزون تر بودن طلا ، دستش برای خرید بازتر بوده یا دلایل دیگه. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز