2777
2789

نقاشی بلدم واسه یک ماه کلاس رفتم دیگه نرفتم ولی بقیه اش رو خودجوش یاد گرفتم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس های تخصصی پوست و مو 

کارم آنلاین همکاری درفروش محصولات پوست و مو 

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
بلدم دستبند ببافم و زبان انگلیسی خیلی خوبه کلاس والیبال و سه تار هم میرم معلم سه تارم خیلی جوونه اصل ...

چقدر خوبب . چندسالته ؟ به نظرم خیلی خوبه ادم چندتا هنر و کار بلد باشه . بالاخره به درد میخوره . اشکالی نداره اولش یکم خجالت میکشی ولی بعدش اوکی میشی 😊 نهایتا اگر دیدی خیلی موذبی اموزشگاهتو عوض کن 

نقاشی بلدم واسه یک ماه کلاس رفتم دیگه نرفتم ولی بقیه اش رو خودجوش یاد گرفتم

حتما استعداد داشتید👌🏻منم ی تایمی نقاشی هایپررئال و طراحی کار میکردم . ولی بعد ی مدت دیگه حوصله و علاقشو نداشتم 😁رفتم سمت ورزش

حتما استعداد داشتید👌🏻منم ی تایمی نقاشی هایپررئال و طراحی کار میکردم . ولی بعد ی مدت دیگه حوصله و ع ...

پر انرژی هستی فکر کنم😁

آره استعدادش رو داشتم گل

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
چقدر خوبب . چندسالته ؟ به نظرم خیلی خوبه ادم چندتا هنر و کار بلد باشه . بالاخره به درد میخوره . اشکا ...

آره واقعا سخته اصلا نمیتونم سوالامو بپرسم وقتی نت هارو میخونه برام خندم میگیره نمیتونم خودمو کنترل کنم و خیلی جوونه ها زیر 24 هست منم 14 سالمه واقعا سختمه البته ایشون هیلی رفتار حرفه ای دارن ولی من باز اصلا راحت نیستم 😄

پر انرژی هستی فکر کنم😁آره استعدادش رو داشتم گل

نه اتفاقا درونگرا بودم و هستم . ولی نقاشی کار میکردم کلا حوصلم نمیکشید بااینکه خیلی خوبم داشتم پیش میرفتم . دیدم برم کارای ورزشی هم برا خودم بهتره هم کلا علاقه داشتم .

نه اتفاقا درونگرا بودم و هستم . ولی نقاشی کار میکردم کلا حوصلم نمیکشید بااینکه خیلی خوبم داشتم پیش م ...

مگه درون‌گرا بودن بی انرژی بودنه😁

آره ورزش واسه سلامت مفیده

آره واقعا سخته اصلا نمیتونم سوالامو بپرسم وقتی نت هارو میخونه برام خندم میگیره نمیتونم خودمو کنترل ک ...

🤣. آقاست ؟ راستی زبان رو از کی شروع کردی و الان کجایی؟

اگه حوصلتون سر بره میرین کلاس زبان ثبت نام کنین؟ شرایطکار کردن در بیرون رو‌ندارم و از اینکه در جمع ب ...

برای من که کلاس زبان هیچوقت سرگرمی نبوده و خوش نگذشته توکلاس🤣ولی خب چون خیلی لازمه برای همه میریم دیگه . برای اون چیزاهم میتونی اگر علاقه داری کلاس های هنری بری . یا ورزشی