2777
2789
یاخدااااز اینکه دوره مجردی زندگیت کات خورده و کلا مجردی رو تجربه نکردی ناراحت نیستی؟چندسالگی ازدواج ...

نه عزیزم همدیگه رو دوست داشتیم و ازدواج کردیم ،

۱۵ ازدواج کردم پسرم امسال می‌ره اول

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
با اجازه من مرد هستم متولد ۸۰صرفا برای پدرم کارگری می کنمصبح ها و عصر هابی نهایت هم از زندگین راضیمت ...

چرا تو نی نی سایت هستید؟ برام سواله کلا اقایون چیکار دارن تو نی نی سایت 🤭

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو نی نی سایت هستید؟ برام سواله کلا اقایون چیکار دارن تو نی نی سایت 🤭

برا سرگرمی امدم

همین

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
نه عزیزم همدیگه رو دوست داشتیم و ازدواج کردیم ،۱۵ ازدواج کردم پسرم امسال می‌ره اول

کلاس اول🤯

یعنی همون سال اول زاییدی؟؟

زایمان تو اون سن برات تروماتیک نبود؟ من بیست و هشت سالمه شوهرم میگه بچه دارشیم تو کتم نمیره نه ماه بدبختی و اون‌ همه درد حین و بعد زایمان رو تحمل کنم ، تازه بدتر از همه اینکه هیکل و ظاهرم خراب شه😂

واقعا اون آرکی تایپ های یونگ که میگن اینجا دیده میشه ، 

بعضی ها ذاتا هرا تایپن و عاشق زندگی متاهلی و زاییدنن ،

راستی شهرستان زندگی میکنید؟ خانواده ت سنتی بودن؟

💍🩷
کلاس اول🤯یعنی همون سال اول زاییدی؟؟زایمان تو اون سن برات تروماتیک نبود؟ من بیست و هشت سالمه شوهرم م ...

خیر سنتی نبودیم اما شما قبل از هر کاری و حتی ازدواج رو طرز صحبت کردنت کار کن عزیزم 

بله سال اول باردار شدم و خیر مشکلی نداشتم

در حال حاضر با دوتا بچه ۱۷۵ قد و ۶۳ کیلو وزن دارم که قطعا از خیلی ها هیکل و تیپم بهتره و همه تعریف میکنن 

شما هم ایشالا تو سن مورد علاقت حالا ۴۰ بود ۵۰ بود و غیره ازدواج می‌کنی 

اما تا اونموقع یاد بگیر تو چیزی که به شما مربوط نیست بیخودی اظهار نظر نکنی 

هر کسی زندگی خودش رو داره و من بسیار خوشحالم که فاصله سنیم با دختر پسرم کمه 

من شهرستانی نیستم اما از فرهنگ و کلمات شما می‌خورد که تازه به دوران رسیده باشید 

موفق و پیروز باشی 

خیر سنتی نبودیم اما شما قبل از هر کاری و حتی ازدواج رو طرز صحبت کردنت کار کن عزیزم بله سال اول باردا ...

ای وای چقدر عصبانی شدی عزیزم ، منظوری نداشتم ، من بخاطر حس و حال های خودم متعجب شدم و برام سوال پیش اومد که چه حس و حالی داشتی و داری ، 

متن منو دوباره بخون ، من خودم ازدواج کردم😂 اونم ۲۵ سالگی ، و بنظرم اشتباه کردم چون خیلی زود بوده و الان شوهرم گیر داده بچه بیاریم داره دیوونم میکنه و من اصلا بچه دوست ندارم چون آسیب هایی که زن توش میبینه خیلی ظالمانه ست برام و نمیتونم بپذیرمشون ،

منظور بدی نداشتم عزیزم آدمها باهم متفاوتن ، تو خانمها بویژه بخش اعظمش بخاطر غلبه همون کهن الگو هاست ، من کهن الگوی اصلیم آفرودیته و علاقه به بچه و بچه داری ندارم ، هم از جنبه تهدید آمیز بودن برای زیبایی هم تاثیرات تروماتیکی که بر روان زن میذاره ، ازدواج هم بیشتر برام جنبه تفریح و تنوع داشته با اینکه شوهرم رو خیلی دوست داشتم ، به همین خاطر که الان رسیده به اون قسمت که طرفم بچه میخواد میخوام فرار کنم🤦‍♀️😂

ولی خب هراتایپ ها ذاتا این مسائل براشون جذابه و تو این جنبه ها نه تنها به مشکل نمیخورن ذوق و شوق هم دارن براش ؛

صرفا تفاوت ها برام جالب بود ، قصد ناراحت کردنت رو نداشتم عزیزم💚

💍🩷
نه عزیزم همدیگه رو دوست داشتیم و ازدواج کردیم ،۱۵ ازدواج کردم پسرم امسال می‌ره اول

خیلی خوبه من دوست دارم اینطور زندگی هارو زنده باشن ایشالا

خودمم متولد ۸۴م و متاهل 

مت هستمازدواج نکردمکاری ندارمتوی خونه پلاسم و اصلا بیرون هم نمیرمزندگی سخت است و بسی تکراری

کارآنلاین همکاری در فروش علاقه داری

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
آرههه

حتما روبیکا @S_vhd62 پیام بده

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا