2777
2789
عنوان

کمک غذام مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بو کنی اگ فاسد باشه بوی بدی میگیره و خیلی شل و ول میشه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
بریز دور

حیفم میاد

کلی چرخ کرده و فلفل دلمه و قارچ ریختم توش

حیف از غذا تو این گرونی

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
غذا بیرون بمونه فاسد میشه اونم تواین فصل لطفا نخورش

😔😢

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
من باشم استفاده نمیکنم مخصوصا اگر گوشت داشته باشه

داره متاسفانه حیف از غذا تواین گرونی

حالا دخترم گریه می کنه من ماکارانی می خوام اون و چیکارش کنم

امان از هواس پرتی🤦‍♀️

ببخشیداتوقع دارن بوی گندیدگی بده تا بگن فاسد شده

آره به بو ربطی نداره 

تو این فصل از شب تا صبح بیرون بمونه عمرا بخورم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
باید بو کنی اگ فاسد باشه بوی بدی میگیره و خیلی شل و ول میشه

نه عادیه 

داره متاسفانه حیف از غذا تواین گرونیحالا دخترم گریه می کنه من ماکارانی می خوام اون و چیکارش کنمامان ...

آخه گوشت زود فاسد میشه 

من اگر نهار درست کنم تا آخر شب هم شده بیرون بزارم خراب نشده در حد ۱۲ساعت ولی شب تا ظهر خیلیه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ببخشیداتوقع دارن بوی گندیدگی بده تا بگن فاسد شده

اره کمی می ترسم بخورم

حیف از غذا

دلتون نخواد خیلی خوش مزه شده بود

هفته پیش عین این اتفاق خونه ما افتادغذا چند ساعت تو ماشین مونده بودآوردم که فریزر کنم برای مرغهای خو ...

اوه آره مسمومیت تابستونی خیلی بده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره