2777
2789

من شوهرمو خیلی دوسدارم و از تصور اینکه یه روزی منو نخواد و اینا نفسم بند میاد واقعی یعنی میمیرم

بیاید بگید خانم ها چیکار کنیم که شوهرمون سمت هیچ کسی نره..یعنی فقط عاشق ما باشه..خودش نخواد شیطونی کنه نه کنترلش کنیم

چیکار کنیم زندگی عاشقانه باشه

میدونم مرد باید خوش حیا داشته باشه و پاک باشه ولی چه کنیم که محرک زیاد شده...

اگر شناخت داری ازش و رابطتون همجوره خوبه دلیل نداره استرس داشته باشی 

محرک برای خانم و آقا زیاد

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

مرد خودش باید خوب باشه عزیزم وگرنه ذات ک خراب باشه هرچیم باشی باز گند میزنه ولی خداروشکر شوهر من چون ذاتش خوبه سمت کسی نمیره وگرنه من اصلا اخلاق ندارم😄

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شناخت داری ازش و رابطتون همجوره خوبه دلیل نداره استرس داشته باشی محرک برای خانم و آقا زیاد

شناخت دارم ولی استرس دارم هوایی نشه کلا برای یه زندگی عاشقانه چیکار کنیم که همیشه خوب باشه

شناخت دارم ولی استرس دارم هوایی نشه کلا برای یه زندگی عاشقانه چیکار کنیم که همیشه خوب باشه

صمیمیت گفتمان باهم وقت گذروندن تاثیر داره اگر همسرت پابه اگر بی تفاوت نیست

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!