2777
2789
عنوان

پد پارچه ای

117 بازدید | 13 پست

سلام ظهر همگی بخیر 

ما با یه خانواده ای چندساله رفت و امد خانوادگی داریم و مسافتمون دوره و هروقت میریم خونه همدیگه حداقل یه ماه هستیم 

مشکلی که من دارم اینه این خانوم و دخترش که همسن منم هستن الان خونمونن و از قضا جفتشون عادت ماهانن و بجای نوار از پد استفاده میکنن و داخل روشویی تو دستشویی میشورن اونم پن دقیقه حالا اینش به کنار دستشور داخل دستشویی مشکل داشته از همون ابتدا و شیر که باز بشه آب سریع از پایین میریزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اونا که پداشونو میشورن اونجا اب میریزع در حدی که چون فاصله با زمین زیاده اب میپاچه رو پاها و بعد از اونا من ک میرم دستشویی قبل و بعد باید دستمامو به تجویز پزشک بشورم ایا اون ابی که من خودم دستمامو میشورم و میریزه رو زمین و میپاچه رو پاهام و قبلش اونا بودن نجس نمیشه سرایتش؟

دیگه عزیزم شمایی که یک ماه خونه ی همدیگه میمونید انقدر با هم راحت و ندار شدین که بتونی براشون مشکل ر ...

وای مامانم همونجا میکشتم😂 مشکل اینه من وسواس شدیددد دارم و مامانم و اونا به حرفام میخندن و چندبار زیر پوستی گفتم و در جواب میگن ادمای وسواس از همه نجس ترن😑

دیگه عزیزم شمایی که یک ماه خونه ی همدیگه میمونید انقدر با هم راحت و ندار شدین که بتونی براشون مشکل ر ...

من مشکلی با شستن اونا ندارم مشکل اصلیم اون ابیه که میریزه زمین و بعد من که میرم دستشویی حالا اون اب خشک باشه یا هنوز خیس من دستامو ک بشورم میخوره رو همون زمین و میپاچه رو پاهام و شلوارم میخواستم ببینم نجسه؟

یعنی من باید دائم شلوار عوض کنم😑😑😑 وای دارم روانی میشم

به همین راحتی نمیشه حکم به نجاست داد.

به نظر من یا از دفتر مرجع تقلیدت بپرس یا از افراد مذهبی که احکام رو واقعا بلد هستن.

به همین راحتی نمیشه حکم به نجاست داد.به نظر من یا از دفتر مرجع تقلیدت بپرس یا از افراد مذهبی که احکا ...

وای اره الان رفتم زنگ زدم پاسخگویی حرم بهم گفت نجس نیست تو کار بقیه هم تجسس نکن😂😂😂🤣

وای اره الان رفتم زنگ زدم پاسخگویی حرم بهم گفت نجس نیست تو کار بقیه هم تجسس نکن😂😂😂🤣

😁😁😁

خدا رو شکر که پرسیدی و خیالت راحت شد. 🙂

بله دقیقا اینجور سؤالات رو باید از افراد متخصص خودش پرسید تا به اشتباه نیفتیم.