2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستگار 

توی اتاق که حرف میزدیم من گفتم قصد ادامه تحصیل دارم کلا زد به جاده خاکی و در آخر حرفش گفت که من دوست ندارم‌زنم درس بخونه همه چی براش فراهم میکنم 😐😐😐🤢🤢🤮🤮🤮

😐😑 

خاستگار توی اتاق که حرف میزدیم من گفتم قصد ادامه تحصیل دارم کلا زد به جاده خاکی و در آخر حرفش گفت که ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر کنن زودتر گفت حالا

مگه عهد قاجاره😂😂

دوران سمی بود بعد اومده بود قربون صدقه میرفت می‌گفت ب خاطر خودت نگفتم آخه اون دخترع هم ی روزی تو زند ...

چقدر ازین ادما بدم میااد

فکر میکنن کین همه رو هم نگه میدارن

با پسری یه ماه پیش دوست بودم داشتیم تلفنی حرف میزدیم

بیشعور احمق بدون خداحافظی قطع کرد😑کلیی باهاش دعوا کردم

تو همین سایت با پسری دوست شدم ماله یکی از شهرای دیگه بود،شغلش تو شهرم بود،میخواست بیاد ببینتم انقدر دیر کرد منم کلی حرف بارش کردم،وقتی که اومد عوقم گرفته بود خیلییییی زشت بود،منو دوستمم کافه رفته بودیم چون دیر کرده بود،من دیدمش بعد سری روم برگردوندم که نبینتم،داشت بهم زنگ میزد سریع گوشیمو سایلنت کردم محل نذاشتم بهش،بیچاره یکی از کارکنان کافه داشت از توی مانتیور نگاه میکرد ببینه رفته یانه،بعد گفت اره رفته کسی نیست،منو دوستم از کافه زدیم بیرون رفتیم

داخل پارک میخواستیم قدم بزنیم،دوستمم گفت واای اون پسره نیست که تو کافه دیدیمش گفتمش چرا،دیگه اسنپ گرفتم فرار کردیم رفتیم خونه😹😆😆😆

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

خاطره نیسسوتیهعید و رمضان باهم افتاده بودرفتم مغازه گفتم عیدتون قبولروزتون مبارک

آخخخ بگردممم🥺😃😆

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️