2777
2789

اگر شهرتون بزرگه بله

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار کردن ک عیب نیست...

کارگر جنسی بودنم کاره

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دودلم هم شهر کوچیکه هم نمیدونم ممکنه مردا اذیت کنن یا نه و هم اینکه نمیدونم میصرفه یا نه

شهر کوچیک اسنپش چرته فقط هزینس 

آژانس بانوان برو

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

خیلی گذشته ولی اگه میتونی سرویس مدرسه درآمدش خوبه، البته معطلی و سر وقت رفتن و مسعولیت هم داره

البته اگه بتونی رفت و برگشت ببری، الان سرویس دیدم مثلا بچه ها یه محله رو نصف شون رو اون میبره. 

5 تا 1 و 200 (البته هم رفت هم برگشت) 

میشه 6 تومن

البته اینا فقط یه سری از اوناس که میبره 3 4 تا دیگه هم تویه سرویس دیگه بعد اینا میبره فکر کنم. کلا کارش همینه فقط. 

یه شیفت ببری هم کلا 1ی 2 ساعت وقت میگیره(صبح ببری ظهر برگردونی. یا شیفت ظهر یا برا کسایی که کار میکنن سرویس میخوان) بهتر از اسنپه میدونی درآمدش ثابته حداقل دیر یا زود هم کنن پول میاد دستت بعد هر ماه

البته اگه شرایطش رو داری و اوکیه، یه پرس‌وجو ازون که کارش اینه بکن کامل تر راهنماییت کنه