2777
2789
عنوان

ب چهره من و پارتنرم میخوره چجور آدمایی باشیم 📸📸📸😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 116 پست

اسی چقدر چهره ی هر دوتاتون مذهبیه . تصورات مارو خراب نکن الان باید شما تو جمکران عقد کنید 😂 

چهره ی پارتنرت بسیجیههههه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی ندارهپارتنر کلا یعنی همکار قانون خاصیم نداره که حتما رابطه داشته باشن یا ن ایرانیام به عنوان اص ...

پارتنر به معنی شریک هست درست

مثلا میخوای برقصی باید پارتنر انتخاب کنی اما در روابط دختر پسر به معنی رابطه احساسی و جنسی امیخته با همه

⁦♥️⁩

اسی چقدر چهره ی هر دوتاتون مذهبیه . تصورات مارو خراب نکن الان باید شما تو جمکران عقد کنید 😂 چهره ی ...

بخدا هم اون هم من جفتمون مذهبی ولی اصلا بگیر نیس 

شانس منه بخدا😂😐💔

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
خودت کم سنی بهت میخوره رک باشی دوستتم بهش میخوره مذهبی باشه ولی نه زیاد ته دلشم چیزی نیست مهربون تر ...

آر تقریبا 

مهربون تر ن نیست من چهرم مغروره ولی خیلی مهربونم

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
بخدا هم اون هم من جفتمون مذهبی ولی اصلا بگیر نیس شانس منه بخدا😂😐💔

🤣🤣🤣 چهرش شبیه به قول معروف شهیدای زنده اس که میگن اگه شهید شدم این عکس و بذار توی اعلامیه ام 😂 بعد یهو میفهمی ای وای دوست دختر داره کنسله 😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
شبیه شهیداست برای همین گفتم.😂

🙂🙂😅

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بخدا هم اون هم من جفتمون مذهبی ولی اصلا بگیر نیس شانس منه بخدا😂😐💔

اسی من ندیدم دوباره 😐😑

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️