2777
2789

سرگئی لازاروف میگه :

بارها از من می پرسند: هماهنگی و ثبات در خانواده چقدر به زن بستگی دارد؟  

از نظر من خانه یعنی زن. چطور ؟

مرد همیشه در خارج از منزل برای قرن ها فعال بوده است.  او نگران بود که خانواده اش سقفی بالای سر داشته باشند و غذای کافی داشته باشند.  او نگران بود که مرزهای وطن امن باشد.  

او نگران بود که خانواده امن و مرفه باشد.

او فقط گاهی در خانه ماند تا کمی استراحت کند و از گرمای زنانه لذت ببرد. بدون یک زن در کنار او یک مرد حتی نیازی به خانه دائمی ندارد. طبیعت، سخره ها، جنگل و کوه ها برای مرد فرقی با خانه ندارد اگر او در خانه زنی امن نداشته باشد. همچنین می تواند کل عمرش زیر درخت یا در سوراخ سخره ای با شکار و جنگ با حیوانات تداوم زندگی دهد.  

یک مرد مجرد تقریباً به هیچ چیز در جهان نیاز ندارد. این زن است که او را تشویق می کند تا خانه ای بسازد، با او خانواده تشکیل دهد. چون مرد دوست دارد مراقبت کند و او برای این کار تکامل پیدا کرده است. زن نباید با او رقابت قدرت کند. کار زن چیز دیگریست.

هر چه زن بیشتر به آسایش خانه اهمیت می دهد، به فضای گرم و مراقبت بیشتر اهمیت می دهد، خانواده هماهنگ تر و مرد فداکارتر است.

اما اگر زنی مرتباً قلمرو مادی و معنوی مرد را نقض کند و برای مرد سرکشی کند، خانواده نابود خواهد شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه زن خفه خون میگیره تا مرد هرکاری بخواد بکنه

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
چقدر قشنگ نوشتی ولی قفل کن تا فمینیستا نریختن سرت

کاربر مَرده

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

قبول دارم آقایون خیلی زحمت میکشم و مسوولیتشون بیشتره ولی اینطوریم نیست انصافا 😐😕

خلا عاطفی رو چطوری میتونن پر کنن؟با حیوونای جنگل؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چه فرقی می کنه داره حق میگه

الان میان بهت میگن پیک می عزیزم 😕😂

کلا اینجا به هرکی مخالفشون باشه یه عیبی میچسبونن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

الان میان بهت میگن پیک می عزیزم 😕😂کلا اینجا به هرکی مخالفشون باشه یه عیبی میچسبونن

مهم نیست من یه زمانی فمینیست بودم... الان از اون عقایدم دست کشیدم چون بنظرم خیلی احمقانه و ترسناکه فمینیسم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

مهم نیست من یه زمانی فمینیست بودم... الان از اون عقایدم دست کشیدم چون بنظرم خیلی احمقانه و ترسناکه ف ...

منم با فمنیست مخالفم ولی هر مخالفتی رو نمیشه اینجا اعلام کرد 

یه بار گفتم دلم برا افغان ها میسوزه (حمایتی نکردم ازشون صرفا گفتم دلم براشون میسوزه که کشورشون تو جنگه)

یه کاربر نسبتا معروف اومد گفت تو افغان هستی که اینو گفتی 🤕