2777
2789
عنوان

خانوما یک سوال شرعی

99 بازدید | 10 پست

من الان شهرستانم خونه مادرشوهرم بعد اینجا شامپو مخصوص موهام نرم کننده و ماسک داخل حمام بعد حمام اینا هیچی ندارم چون موهام بوتاکسه حتما باید اینا باشه یعنی شرایط حمام ندارم حوله و لباس و سشوار و اینا ندارم

تا دیروزم پریود بودم نماز نداشتم ولی چون اخراش بود قبل اومدن یه دوش گرفتم غسلم کردم ولی دیشب در حد لکی که خییییلی کم بود دیدم الان میخوام نماز بخونم نمیدونم چیکار کنم تیمم بدل از غسل کنم یا لازم نیست کلا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون آب در دسترسه تیمم بدل از غسل نمیتونی بکنی

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

چون آب در دسترسه تیمم بدل از غسل نمیتونی بکنی

یعنی اون لک بینی که داشتم پریودی حساب میشه؟خیلیییی کم بود فقط رو دستمالی که خودمو خشک کردم و دقت کردم دیده شد در این حد یعنی با دقت و توجه من

نمیشه با همون غسل دیروزم نمازمو به جا بیارم؟😮‍💨

یعنی اون لک بینی که داشتم پریودی حساب میشه؟خیلیییی کم بود فقط رو دستمالی که خودمو خشک کردم و دقت کرد ...

نه دیگه اگه تو یه روز عادی به غیر از زمان پریود می‌دیدی خون اگر کوچکتر از لکه یه سکه باشه نیازی به غسل نیست ولی شما چون پریود بودی این ادامه پریودته که اومده و نیاز به غسل داره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍