2777
2789
عنوان

مامان ها،لطفا بياييد كمك من

88 بازدید | 15 پست

سلام 

دختر من يك هفته اى كه سرماخورده 

الان گلوش عفونت داره 

به هيچ عنوان نه دكتر مياد نه دارو مصرف ميكنه 

٤سال و ٢ماهشه 

يك سرى بردم دكتر امپول پنى سيلين ﺪﺍﺩ 

ولى ميگن ضرر داره 

دور از جون خطر مرگ و فلجى داره 

🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا حالا پنی سیلین نزده دخترت؟ چون واسه اولین بار معمولا احتیات میکنن بعضیا بدنشون با پنی سیلین سازگار نیست . اگه ممکنه ببرش یه دکتر دیگه اینطوری که نمیشه دیر خوب میشه اذیت میشه

عزیزم تا حالا پنی سیلین نزده دخترت؟ چون واسه اولین بار معمولا احتیات میکنن بعضیا بدنشون با پنی سیلین ...

يك بار پارسال زده 

مشكلى نداشته 

حالا گفتم بردم دكتر بگم پنى سيلين بزنه ؟؟اخه پارسال هم كه زدم براش همه گفتن خَيلى ضرر داره 

🧿

از اول عمرش تا الان ٤تا قاشق شربت نخورده 

بچه تر بود به زور بهش ميدادم 

الان دهنش و قفل ميكنه يا ميارش بالا 

خَيلى اذيتم ميكنه 

دكترش از سر و صداش ميشناسش ديگه 

خَيلى بد قلق دخترم 

كلا تو فاميل معروف 

🧿
نميخوره كه  اگه ميخورد ميدادم

خودتم بشین باهاش بخور با نبات شیرینش کن بگو مامان یه شربت خوشمزه ساخته بخوریم حالشو ببریم ک بعد بلندشیم مثلا کارموردعلاقه دخترتو انجام بدین خودتم بخور ک فک کنه مث بقیه خوردنیاست

يك بار پارسال زده  مشكلى نداشته  حالا گفتم بردم دكتر بگم پنى سيلين بزنه ؟؟اخه پارسال ...

عزیزم اگه یه بار زده باشه و مشکلی پیش نیومده باشه پس دیگه جای نگرانی نیست... من از بچگی هروقت سرما میخوردم اکثرا پنی سیلین مینوشتن برام چیزیمم نشده