2777
2789

جدیداً اگه از کاربری بیرون باشیم کار نمی کنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

جدیداً اگه از کاربری بیرون باشیم کار نمی کنه

کی درست مبشه؟

فقط یه سایت برای خانم ها هست اونم اینطوری یا خرابه یا مرد و بچه همش درخواست میده🫤

سلامتی و خوشبختی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی درست مبشه؟فقط یه سایت برای خانم ها هست اونم اینطوری یا خرابه یا مرد و بچه همش درخواست میده🫤

فکر نمیکنم هیچ وقت درست بشه😕

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خوب نمیشه مثلا امروز نتایج خودرو زیاد تایپک زدن شما خودرو رو سرچ کن برای امروز تایپکها رو میاره برا ...

تاپیکای قدیمیو میاره 

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈