سلام خانوما.
اگر تجربه یا اطلاعی دارید ممنون میشم کمک کنید چون نگرانم و جواب پاپ اسمیرم یک هفته دیگه میاد.
۲۷ سالمه یک ساله ازدواج کردم و ۳ماه و نیمه رابطه کامل دارم.یک هفته پیش رفتم لیزر بیکینی(مدتهاست میرم و جلسه اولم نبود).چند روز قبل از لیزر ، ژیلت استفاده کردم و خارش گرفتم و بعد از اینکه رفتم لیزر دیگه خارش و سوزشم چند برابر شد و وحشتناک.خشکی واژن هم داشتم دو سه ماه اخیر که اونم بعد لیزر خیلی خیلی شدید شد
ترسیدم رفتم دکتر پاپ اسمیر ازم گرف(خیلی سریع ناگهانی با وجود خشکی شدیدی که گرفته بودم و واژینیسموس خفیفی که دارم و بدون هیچ نوع آگاهی دادن از این آزمایش از طرف پزشک)
به قدری درد کشیدم که کل ساختمون صدای دادام پیچیده بود
دکتر بهم گف عفونت شدید داری ببین حتی تو نمونت خونه. نمونه میفرستم ازمایشگاه ببینم زخم دهانه رحم هم داری یا نه
از نشونه های زخم دهانه رحم تو نت خوندم که درد شکمی ، لک بینی بعد رابطه و لک بینی و خونریزی بین دو پریوده که من تا به حال هیچ کدوم رو به هیچ عنوان نداشتم
اما بعد از پاپ اسمیر از دو روز پیش تا الان من به خونریزی افتادم اولش بیشتر بود الان هی کم و کمتر شده.ولی چیزی که برام عجیبه بویی که تا حالا به این شدت بد نداشتم و اینکه همراه خون تکه هایی ازم دفع میشه.تا به حال همچین چیزایی ندیدم.من فقط خارش سوزش و خشکی ناحیه بیرونی داشتم.از دو روز قبل که رفتم دکتر خون میاد تکه هایی دفع میشه بوی شدید دارم
میخوام بدونم اینا عجیب نیس؟پزشک خودش باعث ایجاد مشکل نشده؟
خودم فکر میکنم خونریزیم دلیلش همین ناگهانی و با درد زیاد وارد کردن اون وسیلس و بوی بد هم مربوط به همین خونریزی که داشتمه اما باز میگم پس اون ترشحات عجیبم چیه و چطور همه ی اینا بعد نمونه گیری پاپ اسمیر اتفاق افتاد؟
اگر تجربه یا اطلاعی دارید ممنون میشم کمک کنید چون نگرانم و جواب پاپ اسمیرم یک هفته دیگه میاد