2777
2789

بعد شمارو تو خونه تنها بزاره بعد بگه خب خودت بیا تو از اونا فرار میکنی در حالی که دوست داری زندگی متاهلی داشته باشی به جای مهمون بازی چی کار میکنید تو ی ساختمونیم من بچه ندارم خدا بهم بچه نداده وقتی می‌ره من میمونم لباس بچه و اونو خانواده برادر شوهرم ازش بدم اومده ساعت ها با لباس بچه گریه کردم ولی اون خونه برادرش بود 

خدایا چرا صدام نمیشنوی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به زودی صدای خنده ی بچه به خونه ی شما هم میاد،از نگرانی ها و استرست کم کن،مقابل شوهرت واینسا،سعی کن ...

خسته شدم فک می‌کنه دارم لج میکنم در حالی که فکر و خیال و تنهایی اذیتم می‌کنه فقط دلم میخواد یکی پیشم باشه شغلش حوریه که بیشتر وقت ها نیست اون قسمت های هم هست به قول خودش باید همه کار بکنه این جز کارا مهمش حساب میشه ولی من نمیکشم بیشتر تنها بمونم 

خسته شدم فک می‌کنه دارم لج میکنم در حالی که فکر و خیال و تنهایی اذیتم می‌کنه فقط دلم میخواد یکی پیشم ...

قبل از اینکه بره خونه برادرش ،خودت یه برنامه بچین،مثلا بگو شام درست کردم بریم پارک،یا سینما،یا خرید دارم،

ببین این عادتی که همسرتون دارن زمان می‌بره که ترک بشه،پس هم صبوری شما رو نیاز داره و هم عشق و علاقه ی شما رو،مخصوصا که می‌فرمایید دیر به دیر همو میبینید،با خودت فکر کن عزیزم بعد از مدتها بیایی خونه،با همسری مواجه بشی که شاد نیست،گله و شکایت داره از تنهایی،و ... 

روی خودت کار کن،اگر میگه بریم خونه ی برادرم،دو بار برو ،بار سوم یه بهانه ی قشنگ بیار،مثلا نگو از اونا خوشم نمیاد که هرشب ببینمشون،به جاش بگو دلم میخواد امشب دوتایی باهم خلوت کنیم

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️
قبل از اینکه بره خونه برادرش ،خودت یه برنامه بچین،مثلا بگو شام درست کردم بریم پارک،یا سینما،یا خرید ...

همه این کارو کردم آدم بی حالی نیستم که نشسته باشم کنج خونه یکی بیاد حالم خوب کنه وقتم پره ولی الان به شوهر نیاز دارم الان یکی می‌خوام به خودش هم گفتم که من الان نیازت دارم چون الان هنوز با خودم کنار نیومدم ولی فکر می‌کنه قراره من عادت بده تا بتونه اونجوری میخواد زندگی کنه دو سال ازدواج کردم کم نیست تو این دو سال هر ترفندی به کار بردم الان دیگه دلم میخواد اون منو هل بده خسته امممم

همه این کارو کردم آدم بی حالی نیستم که نشسته باشم کنج خونه یکی بیاد حالم خوب کنه وقتم پره ولی الان ب ...

عزیزم میفهمم،

باهاش صحبت کن،در زمان و مکان درست،نه وقتی تازه اومده،نه وقتی گشنه اس،بدون گریه،مثله دوتا دوست حرفاتون رو بزنید،بدون دعوا،بگو می‌خوام از انتهای صحبتمون به یه نتیجه ای برسم که هردو راضی باشیم،

تمام حرفاتو بهش بزن،حداقل خودتو خالی کن،اگر دیدی حرفات افاقه نکرد دوتا راه داری،یا از بزرگتری بخوای (مثلا مادرشون)که بهش بگه و یا باید بپذیری که همسرت این رفتار رو داره و همراهش باشی

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️
همه این کارو کردم آدم بی حالی نیستم که نشسته باشم کنج خونه یکی بیاد حالم خوب کنه وقتم پره ولی الان ب ...

عزیزدلم دوسال زمان زیادی برای تغییر یک عادت نیست،بخصوص اینکه دایم هم پیش هم نیستید

ملکه برفی مامان،عاشقتم☃️