2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، می گذره این روزها، من مثل شما بودم، هر ماه که پریود میشدم فقط گریه بود و افسردگی، شوهرم دیگه عصبانی شد گفت من کلا بچه نمی خوام تو هم بس کن، بی خیال شدم ماه بعد باردار شدم، نذر سیب هم کردم نتیجه داد

بیخیال شو هرچی بیشتر به فکرش باشی بدتره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نمیتونم...

میدونم سخته ولی هرچی بیخیال بشه بهتر میاد سمتت اون خواسته ات

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

انشاالله یه نی نی تپل گیرت بیاد عزیزم ❤️🙏 

منم اقدامم . ماه قبل از یک هفته قبل ترشح داشتم چون همیشه پریودام منظم بود اینقدر ذوق داشتم بعد تموم علائم بارداری هم داشتم . شوهرمم که هی میگفت نی نی خوبه 

یهو پریود شدم واقعا شُک وارد شد دیگه خودم زدم به بیخیالی 

برام دعا کن گلم 

انشاالله یه نی نی تپل گیرت بیاد عزیزم ❤️🙏 منم اقدامم . ماه قبل از یک هفته قبل ترشح داشتم چون همیشه ...

الهی بگردم

ان شاالله به زودیه زود خدا بچه های سالم و صالح بهت بده

۷ ماه تقریبا

فکر کردم چند سال شده آیا ، تا یکسال که طبیعیه نگرانی نداره ، من سه ساله منتظرم خیلی ها خیلی بیشتر ، آروم باش ریلکس باش خودت و شوهرت و تقویت کن بهش هم فکر نکن میشه انشاالله