2777
2789
عنوان

یه خبر بد بم رسیده

791 بازدید | 36 پست

عشقی و کوفت و زهرمار نیست بخدا خیلی بدتر و جدی تره فقط نپرسید چی

۲ ساعته سینم درد میکنه و چن دیقه یبار احساس میکنم نفسم حبس میشه

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

اینجوزی نیس که تنگی نفس بشم ولی حالم خوب نیس

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

نمیتونم اروم نمیشم سوالی که دارم بااین حال برم اورژانس بمن ارامبخش میزنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرانول بخور

میترسم بخورم بیفتم بمیرم هر چن دیقه یبار ضربان قلبم بیشتر میشه ولی میترسم

میترسم بخورم بیفتم بمیرم هر چن دیقه یبار ضربان قلبم بیشتر میشه ولی میترسم

بنظرم چیزی نیست هول کردی فقط 

خب بروو بیمارستان اگه جدیه

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

بنظرم چیزی نیست هول کردی فقط خب بروو بیمارستان اگه جدیه

شوک شدم فقط

باورم نمیشه

تموم زندگیمون از دست رفت

نمیدونم چیکار کنم تنهام کسی دوربرم نیست یه شهر دیگم

بنظرم چیزی نیست هول کردی فقط خب بروو بیمارستان اگه جدیه

از ساعت ۳ که فهمیدم دنیا روی سرم خراب شد بدترین شب بود امشب

شوک شدم فقطباورم نمیشهتموم زندگیمون از دست رفتنمیدونم چیکار کنم تنهام کسی دوربرم نیست یه شهر دیگم

هوم درک میکنم 

آروم باش  آرامش‌بخش بخور خوب میشی 

زیاد حالت بده زنگ بزن اورژانس 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

1ضررمالیه؟

2خیانته؟

۳ خبر مرگه؟

کدوم با عداد نشون بده؟

نی نی یارعزیزومحترم لطفا قبل اینکه تعلیقم کنی یه خبربده جون مادرت بخاطرهیچی تعلیقم نکن تذکربدی دیگه ادم میشم من یه مادر دو قطبی ام یه وقتا خوبم یه وقتا بخاطر خالی کردنم چرتوپرت میگم