friiiix مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 200 عنوان تنبلی تخمدان 118 بازدید | 15 پست کسی با تنبلی تخمدان باردار شده؟!چطوری ؟! دکتر خوب برای این بیماری ؟!چطور میتونم کنترلش کنم ؟! 1403/06/17 | 04:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهخانوموآقاشون عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2198 فرتیل اید و اووبوست دکتر بهم داد پیاده روی تند روزی نیم ساعت الی یک ساعت جوااابه هفته ای یبارم دمکرده گیاه پنج انگشت شنیدم خوبه
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 3152 بردار تخم هویج وتخم شوید تخم کرفس ازعطاری بگیر چهل روز هرروز باعسل یانبات بخور
friiiix مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 200 فرتیل اید و اووبوست دکتر بهم داد پیاده روی تند روزی نیم ساعت الی یک ساعت جوااابه هفته ای یبارم دمکر ... من الان نزدیک به ۱۰ ماهه جلوگیری نمیکنم باردار نشدم و کم کاری تیروئید دارم و تنبلی تخمدان تحت نظر پزشکان اما نتیجه ای نگرفتم
فاطمهخانوموآقاشون عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2198 من الان نزدیک به ۱۰ ماهه جلوگیری نمیکنم باردار نشدم و کم کاری تیروئید دارم و تنبلی تخمدان تحت نظر پز ... دکترتو عوض کن خب در ضمن در کنار دارو باید اگر اضافه وزن داری لاغر کنی و روزی نیم ساعت پیاده روی خیلی تند داشته باشی
friiiix مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 200 بردار تخم هویج وتخم شوید تخم کرفس ازعطاری بگیر چهل روز هرروز باعسل یانبات بخور شما استفاده کردید ؟!چه موقعه ای باید مصرف بشه
فاطمهخانوموآقاشون عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2198 شما استفاده کردید ؟!چه موقعه ای باید مصرف بشه ببین داروی گیاهی زیاد هم میتونه تعادل هورمونی رو بهم بریزه پرولاکتین ببره بالا و ... حواست باشه ها زیاده روی نکنی تو هیچی بهترین روش پیاده روی
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 3152 شما استفاده کردید ؟!چه موقعه ای باید مصرف بشه من نه تنبلی نداشتم ولی مادرخدابیامرزم حکیمی میکرد هرکی خورد اینارو باردار شد، صبحامصرف بشه بهتره
friiiix مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 200 ببین داروی گیاهی زیاد هم میتونه تعادل هورمونی رو بهم بریزه پرولاکتین ببره بالا و ... حواست باشه ها ز ... ممنون پیاده روی رو دارم میرم ولی هر روز نه یه موقع هوایی هر روز میرم یه موقع هاییم هم دو سه روز یکبار
friiiix مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 200 من نه تنبلی نداشتم ولی مادرخدابیامرزم حکیمی میکرد هرکی خورد اینارو باردار شد، صبحامصرف بشه بهتره واقعا 😢 خداکنع منم جواب بگیرم فقط میشه طرز تهیه اش رو بگید
گلدونی عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 3152 واقعا 😢 خداکنع منم جواب بگیرم فقط میشه طرز تهیه اش رو بگید بخدا، بجوشون باهم حالا یاهر روز ی مقدار یا کلا بجشونو توبطری بذاریخچال روزی ی لیوان بخور
فاطمهخانوموآقاشون عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 2198 ممنون پیاده روی رو دارم میرم ولی هر روز نه یه موقع هوایی هر روز میرم یه موقع هاییم هم دو سه روز یکبا ... دکترتو هم عوض کن بنظرم
friiiix مدیر استارتر عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 200 بخدا، بجوشون باهم حالا یاهر روز ی مقدار یا کلا بجشونو توبطری بذاریخچال روزی ی لیوان بخور مرسی عزیزم
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9738 من الان نزدیک به ۱۰ ماهه جلوگیری نمیکنم باردار نشدم و کم کاری تیروئید دارم و تنبلی تخمدان تحت نظر پز ... ورزش وفعالیت روزی حتما۱۰تابادام پوست کنده بخورقرص فرتیل ایدوعرق فراسیون روزی یه استکان تنظیم خواب ونخوردن شیرینی جات اصلافقط خرماوعسل طبیعی برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9738 مرسی عزیزم عزیزم اگه تهراتی یا سرم پیش دکترویجی کوماربرومن بعد۵سال با۸ماه رفتن پیشش باردارشدم تنبلی داشتم واضافه وزن البته خواست خدااول برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️