2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرتیل اید و اووبوست دکتر بهم داد پیاده روی تند روزی نیم ساعت الی یک ساعت جوااابه هفته ای یبارم دم‌کر ...

من الان نزدیک به ۱۰ ماهه جلوگیری نمیکنم باردار نشدم و کم کاری تیروئید دارم و تنبلی تخمدان تحت نظر پزشکان اما نتیجه ای نگرفتم 

من الان نزدیک به ۱۰ ماهه جلوگیری نمیکنم باردار نشدم و کم کاری تیروئید دارم و تنبلی تخمدان تحت نظر پز ...

دکترتو عوض کن خب 

در ضمن در کنار دارو باید اگر اضافه وزن داری لاغر کنی و روزی نیم ساعت پیاده روی خیلی تند داشته باشی

شما استفاده کردید ؟!چه موقعه ای باید مصرف بشه

ببین داروی گیاهی زیاد هم میتونه تعادل هورمونی رو بهم بریزه پرولاکتین ببره بالا و ... 

حواست باشه ها زیاده روی نکنی تو هیچی 

بهترین روش پیاده روی

ببین داروی گیاهی زیاد هم میتونه تعادل هورمونی رو بهم بریزه پرولاکتین ببره بالا و ... حواست باشه ها ز ...

ممنون پیاده روی رو دارم میرم ولی هر روز نه یه موقع هوایی هر روز میرم یه موقع هاییم هم دو سه روز یکبار 

من نه تنبلی نداشتم ولی مادرخدابیامرزم حکیمی میکرد هرکی خورد اینارو باردار شد، صبحامصرف بشه بهتره

واقعا 😢 خداکنع منم جواب بگیرم فقط میشه طرز تهیه اش رو بگید 

من الان نزدیک به ۱۰ ماهه جلوگیری نمیکنم باردار نشدم و کم کاری تیروئید دارم و تنبلی تخمدان تحت نظر پز ...

ورزش وفعالیت روزی حتما۱۰تابادام پوست کنده بخورقرص فرتیل ایدوعرق فراسیون روزی یه استکان تنظیم خواب ونخوردن شیرینی جات اصلافقط خرماوعسل طبیعی 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️