2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخبر دارم چکم میکننناگه مشکلی نی درخواست دوستی بدم اونجا بت بگم

نه عزیزم شرمنده من درخواست دوستی قبول نمیکنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
بازم شرمندم ببخشید

نگا تایپیک زده بودم راجبش ک بخاطر دلخوری پیش اومد و تا دو هفته قهر بودیم 

.

.

دو هفته قهر بودیم دل تنگ بودم بهش پیام دادم اذیت کرد گفت تموم شده رابطمون آشتی نمیکنم فلان..

به هر نحوی ایشون آشتی کردن 

رفتم پیشش بعد یک ماه موقعی خاستم خدافظی کنم پیاده شم برم خونه گفتم گوشیتو بده ی لحظه

نگا تایپیک زده بودم راجبش ک بخاطر دلخوری پیش اومد و تا دو هفته قهر بودیم ..دو هفته قهر بودیم دل تنگ ...

داد رفتم توی تلگرام دیدم با ی دختری چت کرده سریع از دستم گرفت پاک کرد گفت رفیقمه و فلان

گفتم رفیقته چرا پاک کردی 

گفت چیزای خوبی نگفتیم بهم اکه میفهمیدم بد می‌شد 

گفتم خیانت کردی همچی بین ما تموم خاست  جلوم بگیره نرم بازم نتونست رفتم خونه 

هی زنگ پیام میداد آخر جواب دادم گفت بیا گوشیم بگیر اصلا 

داد رفتم توی تلگرام دیدم با ی دختری چت کرده سریع از دستم گرفت پاک کرد گفت رفیقمه و فلانگفتم رفیقته چ ...

گفتم باش اومد دم در خونمون گوشیشو داد 

همچیو قشنگ پاک کرده بود 

دیدم ی ماشین حساب مخفی داره 

به بدهای رمز رو پیدا کردم بازش کردم

دیدم عکسای  نود رفیق قدیمیم توشن

گفتم باش اومد دم در خونمون گوشیشو داد همچیو قشنگ پاک کرده بود دیدم ی ماشین حساب مخفی داره به بدهای ...

گفتم اینا برا چیه  چرا عکسا فاطی تو گوشیتن 

گفت مگه میشناسیش گفتم اره چرا تو کوشیتن 

گف سعید میخاسته برام جورش کنه عکساش فرستاده من حوصله نداشتم دادم طرف پوریا 

گفتم اینا برا چیه چرا عکسا فاطی تو گوشیتن گفت مگه میشناسیش گفتم اره چرا تو کوشیتن گف سعید میخاسته ب ...

پوریا میشه رل رفیق صمیمیم 

ک دوماهه بود کات بودن 

از  پوریا پرسیدم زد زیرش گفت همه اینا دروغه سعیدی در کار نبوده من رفیق نشدم فق از من سوال میپرسید 

پوریا میشه رل رفیق صمیمیم ک دوماهه بود کات بودن از پوریا پرسیدم زد زیرش گفت همه اینا دروغه سعیدی در ...

گذشت گفتم بیخیال  رلم بهم دروغ نمیگه 

گذشت گذشت 

تا امشب رفیقم با پوریا صحبت کردن 

رفیقم گفت حقیقت بگو 

اونم اولش من من کرد 

کفت با رل من ریخته بودن رو هم دختره هم میومد از من سوال میپرسید کجایه چرا اینطور جواب منه میده و فلان 

دهن باز میکنی نری بگی به کسی 

گذشت گفتم بیخیال رلم بهم دروغ نمیگه گذشت گذشت تا امشب رفیقم با پوریا صحبت کردن رفیقم گفت حقیقت بگو ...

بعد حالا رفیقم پیامش داد ک چت کنن اونجا بگه مدرکی جور بشه برا من 

چون گردن نمیگیره ک خیانت کرده 

حالا رل من میگه رفیق نشدم دادمش طرف پوریا 

پوریا میگه ن با دختره نیومده سوال میپرسیده از رل من