2777
2789

جونم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شکرگذاری تصور کردن و همش بهش فکر کردن و نوشتن خواسته هام به ۹۰درصد چیزایی که خواستم بهش رسیدم

یاد بده تروخدا

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام
من با شکرگذاری تصور کردن و همش بهش فکر کردن و نوشتن خواسته هام به ۹۰درصد چیزایی که خواستم بهش رسیدم

با افکار منفی که میمودن سراغت چیکار میکردی عزیزم؟!

بعد تایم میزاشتی ک فلان روز بهش برسم یا بخیال بودی ک کی میشه؟!

توی اون خواستت خلا ایجاد کن فضای خالی توی ذهنت توی فکرت توی قلبت 

توی اون موضوع معیارهات بنویس در سطح نرمال جهان ؛ نه فضایی  در حد نرمال 

بعداً به معیارها فکر کن به شخص خاص یا خرید خونه خونه خاص فلان کوچه فلان پلاک کلا چیزی مشخص باشه اصلا فکر نکن رها کن 

انرژیت هم واقعا مثبت باشه 

بعد چند مدت جذب می‌کنی 

من هرچی روخواستم جذب کنم بدترازم دورشدوکلن ازفکرم بیرون رفت

همین ک‌میگی بدتر میشه گلی ارتعاش منفی می‌فرستی

ولی خب قبول دارم افکار منفی زودتر نتیجه دارن تا افکار مثبت یا چیزی که میخواییم

بیاید ۲۱ روز یچیزیو تست کنیم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
توی اون خواستت خلا ایجاد کن فضای خالی توی ذهنت توی فکرت توی قلبت توی اون موضوع معیارهات بنویس در سطح ...

منظورت از فضای خالی اینه ک بهش زیاد فکر نکنم؟؟

خب برای افکار منفی ک میاد سراغمون چیکار کنیم عزیزم؟؟

الأن یکی ریپلیت میکنه میشه برای منم جذب کنی😄😄