gray_bee مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 760 عنوان سیاه قلم يا هایپررئال با مداد رنگی 200 بازدید | 10 پست کدوم آسونتره یاد گیریش و هزینه وسایل مورد نیازش کمتره؟ غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡 1403/06/17 | 02:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9868 جفتش گرونهولی مداد رنگی یکمی گرون تر و زمان بر تره.
artistm2 عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 544 برای شروع میتونی با مدادرنگی ام کیو کار کنی که با مقوا و اینا حدودا ی تومن لازمتهولی سیاه قلم حداقل ۲ ۳ تومن میخاد
gray_bee مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 760 جفتش گرونهولی مداد رنگی یکمی گرون تر و زمان بر تره. مرسی❤️ غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
gray_bee مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 760 برای شروع میتونی با مدادرنگی ام کیو کار کنی که با مقوا و اینا حدودا ی تومن لازمتهولی سیاه قلم حداقل ... اوه 💔😂مرسب6 غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9868 مرسی❤️ ای کاش منم وقت داشتم دوباره نقاشی کار میکردم، مخصوصا مداد رنگی...
gray_bee مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 760 ای کاش منم وقت داشتم دوباره نقاشی کار میکردم، مخصوصا مداد رنگی... چند سالتونه منکه امسال کنکور دارم تازه یاد این کارا افتادم 😂💔تو فکر یاد گیری دفم هستم یا هم مربیگری نقاشی کودک و نوجوان مدرکم میدن حالا نمیدونم چه کنم غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
kollange_edallat عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 9868 چند سالتونه منکه امسال کنکور دارم تازه یاد این کارا افتادم 😂💔تو فکر یاد گیری دفم هستم یا هم مربیگر ... من که سنم بالاس ولی تو که امسال کنکور داری فک نکنم وقت آزاد برای کار دیگه ای هم داشته باشیا!🥲😂
gray_bee مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 760 من که سنم بالاس ولی تو که امسال کنکور داری فک نکنم وقت آزاد برای کار دیگه ای هم داشته باشیا!🥲😂 آره خدایی ولی شبا یه کانالهایی میبینم چه نقاشی چه نظرات چه چیزا به مغزم میزنه یه کاری کنم اومدم سرچ کردم نفهمیدم اومدم تاپیک زدم کنکور دست و بالمو بسته غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
gray_bee مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 760 سلام ببخشید میشه چند تا سوال در مورد دیابت ازتون بپرسم؟ بفرمایید غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡