2777
2789
عنوان

فردا میخوام زنگ بزنم شوهرم دعوا

176 بازدید | 6 پست

آره میدونم تاپیک زدم

ولی فردا میخوام بهس زنگ بزنم بگم دیگه بهش بعد از خیانتی که بهم کرده اعتماد ندارم 

دیگه نیاد دنبالم ولم کنه دلم ازش سیاه شده .

بهش بگم وقتی یکی دیگه رو می‌بوسیدی و عکس میگرفتی باید فکر الانم میکردی 

نمیخوام بچه ها هم هرچی شدن بشن به من ربطی نداره 

ما زنا بعد خیانت شوهرمون دیگ هیچوقت مث سابق ب اون آدم نگاه نمی‌کنیم ... هر بار هر لحظه هر دقیقه و ثانیه عذاب میکشیم . دیگ دلی برای دوست داشتن نداریم و اعتماد ب نفسمون حتی کم میشه .. هزاران چرا ک چی کم داشتم چرا خیانت کرد ! چرا شوهره من ؟؟ چرا یه غریبه رو بمن ترجیح داد !! چراو چرا و چرا 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما زنا بعد خیانت شوهرمون دیگ هیچوقت مث سابق ب اون آدم نگاه نمی‌کنیم ... هر بار هر لحظه هر دقیقه و ثا ...

هی آره واقعا حالا خدا رو شکر اعتماد به نفسم کم نشد چون قیافه زن رو دیدم بهش گفتم پتیاره که زشته خوشگلم نیست خوشبختانه 

هی آره واقعا حالا خدا رو شکر اعتماد به نفسم کم نشد چون قیافه زن رو دیدم بهش گفتم پتیاره که زشته خوشگ ...

اگ میتونی جدا شو ... اینو جدی میگم . 

اگ نه حتما چیزی ب نامت بزنه کوتاه نیا ... 

مهم نیست اون زن زشته یاخوشگل مهم اینه ک ترجیح شوهرت اون آدم بوده حتی باحضور تو ...

حساشو‌ وجودشو عشقشو نثار کسی کرده ک ارزش نداشته .. اینا اذار دهنده است 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

چی بگم بخدا از وقتی فهمیدم مغزم سوت میکشه 

بهش گفتم من چع مشکلی داشتم ؟؟

اینم هرچی برام خریده بود بهش گفتم با این رفتی،خریدی ؟؟ 

پرت کردم روش 

دقیقا اینم تهدید می‌کرد اول التماس بعد تهدید