2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی دختر دوست دارم

وای یکیو میشناسم یه دوقلوی دختر داشت ناخواسته یه سال بعدش یه دختر دیگ ام ب دنیااورد الان بزرگ شدن سه تاشونم مث سه قلوان وای ماشالله انقد باهم خوش میگذرونن ادم‌حظ میکنه

وای یکیو میشناسم یه دوقلوی دختر داشت ناخواسته یه سال بعدش یه دختر دیگ ام ب دنیااورد الان بزرگ شدن سه ...

آره حس،خیلی قشنگیه من تو زندگی حسرت زندگی کسی رو نمیخورم ولی یه دخترعموم ۳ تا دختر داره همش میگم خوش به حالش حسودی نمیکنما غبطه میکنم همش دعا میکنم خدا حفظشون که

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

رژیم از کجا گرفتی

طب سنتی ی خانوم مسن بود پول گرف یادم داد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ممون ولی آدم هر دو تا جنسیت رو داشته باشه خوبه پسرا یه خوبیایی دارن دخترا هم یه دلبریی می کنن که بیا ...

آره من تا بچه نداشتم فقط میگفتم پسر الان میگم دخترم آدم باید داشته باشه

لا تقنطوا من رحمة الله

آره حس،خیلی قشنگیه من تو زندگی حسرت زندگی کسی رو نمیخورم ولی یه دخترعموم ۳ تا دختر داره همش میگم خوش ...

دختر پسر نداره بچه نور زندگیه ولی الان خیلی دختر پرست شدن مردم همش جنبه های مثبتشو نشون میدن شدیم برعکس ۲۰ سال پیش ک پسر پرستی بود 

دختر پسر نداره بچه نور زندگیه ولی الان خیلی دختر پرست شدن مردم همش جنبه های مثبتشو نشون میدن شدیم بر ...

نه من اصلا با جنسیت کار ندارم انقدر تو خانواده ام مردا بد بودن دلم نمیخواد از نسل اینا پسر داشته باشم برعکس دخترا همراه و همدل پدر و مادرن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دختر پسر نداره بچه نور زندگیه ولی الان خیلی دختر پرست شدن مردم همش جنبه های مثبتشو نشون میدن شدیم بر ...

آره ولی بنظرم آدم هرچی رو‌ نداره دلش میخواد خب طبیعیه.من مامانم پسر ندارم هنوز که هنوزه میگه پسر ندارم و فلان

لا تقنطوا من رحمة الله

شمارشو‌ نداری ؟ منم خیلی دلم میخواد بچم پسر بشه🥲خیر ببینی

پیره ها فارسی بلد نیس ارومیه م من میتونی تااینجا بیای؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

آره من تا بچه نداشتم فقط میگفتم پسر الان میگم دخترم آدم باید داشته باشه

منم وقتی پسرم بدنیا اومدم می گفتم بچه فقط پسر ولی از وقتی دخترم دنیا اومده میگم آدم ده تا دختر هم داشته باشه بازم کمه دخترم ۳ سالشه براش خوراکی میدم نصف می کنه می بره اول میده داداشش بعد خودش می خوره یا هر کاری می کنم اونم با دست های کوچولوش تقلید می کنه و بهم کمک می کنه