حس خوبی بهم داد فقط نیم ثانیه تونستم نگاش کنم ولی تون نیم نگاه خیلی برام ارزشمنده...اون بیشتر نگام کرد..کاش خدا دلشو باهام همراه کنه..کاش اون از دل من خبر داشت...چیه این عشق...یک عمر فقط برام عذاب اور بود...خدایا برام معجزه کن دلشو به دلم گره بزن همین امشب...برام دعا کنید...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا ببین تو چه حرفه ای کار میکنه یا چیا بلده از اون طریق ازش کمک بخواه بگو چون شما تو این کار واردین میشه این مشکل منو حل کنید بعد کم کم صمیمیت ایجاد کن زیادم جلوش وا نده اوایل
اره اصلا نباید داییت بگهاگه رفت و آمد دارین یجور سر حرفو باهاش باز کنمثلا ببین تو چه حرفه ای کار میک ...
یه بار برا پایان نامه ازش کمک خواستم دو سال پیش..عادی صحبت کرد باهام..ینی حس نکردم که بهم حسی داره با اینکه کارمو خیلی خوب راه انداخت ولی خب واقعا شرایط ازدواج نداشت اون موقع..دیگه خودش حرکتی نزد...میدونم الان تو هم ناامید شدی...ولی من نمیخوام ناامید بشم...
یه بار برا پایان نامه ازش کمک خواستم دو سال پیش..عادی صحبت کرد باهام..ینی حس نکردم که بهم حسی داره ب ...
نه نا امید چرا
به یه بهونه ای برو جلو نهایت مثلا با چیزای ساده شروع کن هربار که دیدیش مثلا بپرس من کار دارم تو بانک فلان شما اونجا آشنا نداری؟ یا هر جایی که به ذهنت رسید