2777
2789

عدس پلو با گوشت چرخکرده میخوام بپزم راهنماییم کنید شوهرم تو غذا پیاز نمیخوره بدون پیازشو بگید .کشمشم میخوام بریزم زاهنمایم کنید ممنون

برنج، عدس پلویی، نمک و روغن و آب / گوشت چرخی، پیاز رنده ریز که متوجه نشه، زردچوبه و نمک و روغن...

برنح و عدس که نیم پز شدن و وارد قابلمه کردی مواد گوشت رو اضافه کن بهش که با هم بپزن

گوشت رو زیاد سرخ نکن ، کم سرخ کن

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج، عدس پلویی، نمک و روغن و آب / گوشت چرخی، پیاز رنده ریز که متوجه نشه، زردچوبه و نمک و روغن... ب ...

ینی گوشت عدس اینا رو باهم تفت بدم بریزم لا ب لا برنج بزارم دمبیاد .پیاز میفهمه از بوش😭

من اینجوری میپزم خوب میشه

اول عدس رو جدا میپزم

کوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل و نمک میزنم،،بعد کشمش رو اضافه میکنم تفت میدن بعدم عدس رو اضافه میکنم اگر دوست داشتی یکمم زعفرون دم کن بریز داخلش،،،،بعد نصف لیوان اب یا همون اب عدس رو میریزم داخلش شعله کم میکنم درشم میذارم،،،میذارم بپزه

بعد برنج رو که  ابکش کردم موقع دم دادن مواد رو  میذارم وسط برنج،،ته دیگم میتونی سیب زمینی بذاری

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ینی گوشت عدس اینا رو باهم تفت بدم بریزم لا ب لا برنج بزارم دمبیاد .پیاز میفهمه از بوش😭

وقتی با گوشت سرخ بشه یکمم زعفرون بزنی دیگه بوش متوجه نمیشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
شوهر من انقد تیزه میفهمه بدش میاد خیلی .ولی به حرفتون گوش کردم زدم

عدس پلو درست کن با کوفته قل قلی ...اون عدس پلو خالی بخوره 😆😆شما هم با قل قلی بخور😏.آخه غذا بدون پیاز مگه میشه 😕

عدس پلو درست کن با کوفته قل قلی ...اون عدس پلو خالی بخوره 😆😆شما هم با قل قلی بخور😏.آخه غذا بدون پ ...

خیلی سخته تو هیچی پیاز نمیخوره .خوشمزه گی غذام به پیازشه