2777
2789
عنوان

هر جا خونه میگیریم باید یک همسایه روانی نصیب ما بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 62 پست
فیض میبریم. پخش زنده🤣

چرا تذکر نمیدین؟ 

مهمون داشته باشین،آبرو براتون نمی‌زارن😂😂

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر هرچی وسواس باشی بدترهباور کن تو ساختمون ما سی واحده ما حساسیم همیشه یه عتیقه کنار و بالا دست ...

باید بیخیال بشم دیگه خانه های بساز بفروش همینن اگه پول داشتم جایی بهتر میرفتم

این کاربری دست سه نفره

همسایه بقلی ما  هر روز از ساعت ۴ تا ۱ پسره به مادرش فحش  +۱۸.    میده  بعد جالب اینه یکبار  آمد در خونه ما که شبا نروید دستشویی درب دسشویی رو که باز میکنید من از خواب بیدار میشم 

یکبار آمد که فن دستشویتون رو روشن نکنید یکبار آمد که شیر سرویس بهداشتی تون صدا میده 

ولی خودشون از ۴ عصر تا ۱ شب فقط صدای فحش ناجورو شیشه شکستن از خونشون میاد

چشمم دوربینه  ببخشید اگر غلط نوشتاری دارم 
چرا تذکر نمیدین؟ مهمون داشته باشین،آبرو براتون نمی‌زارن😂😂

صداش تو پذیرایی و اینا که نمیره فقط از دریچه کولر اتاق خواب میاد. ببین واضح میاد صدا قشنگ انگار اونجایی😂 چی بگیم والا من که روشو ندارم بگم

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
خیلی بده.خداروشکر ما بالاسری و پایین نداریم اما یه همسایه داریم که ساختمون بغلی ماست و دیوارش چسبیده ...

سلام ، مشکلتون قابل حل هست. باید دیوارهای مشترک با همسایه تون را عایق صوتی شانه تخم مرغی بچسبونید و چون عایق مشکی رنگه روش دیوار کاذب مثل کناف بکشید. درسته هزینه داره اما مطمن باشید بعد از انجام این کار به خودتون میگید چرا زودتر این کارو نکردم. با این شماره تماس بگیرید راهنماییتون میکنند. 09137305102

سلام ، اگر منزل برای خودتون است  باید دیوارها و یا سقف مشترک با همسایه تون را عایق صوتی شانه تخم مرغی بچسبونید و چون عایق مشکی رنگه روش دیوار کاذب مثل کناف بکشید. درسته هزینه داره اما مطمن باشید بعد از انجام این کار به خودتون میگید چرا زودتر این کارو نکردم. با این شماره تماس بگیرید راهنماییتون میکنند. 09137305102

ما هم همسایه بالاییمون گاو و مردم آزار و پر سرو صدانالانم همچنان مشغولنفقط دعا میکنم بفروشه بره خیلی ...

سلام ، مشکلتون قابل حل هست. باید سقف مشترک با همسایه تون را عایق صوتی شانه تخم مرغی بچسبونید و چون عایق مشکی رنگه روش کناف بکشید. درسته هزینه داره اما مطمن باشید بعد از انجام این کار به خودتون میگید چرا زودتر این کارو نکردم. با این شماره تماس بگیرید راهنماییتون میکنند. 09137305102