2777
2789

از کجا بدونم ی نفر واتساپ جیبی داره؟؟؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

وقتی مسج براش میفرستی و تیک آبی نمیخوره

روی مسج برو info برو بزن اگه نشون داد که تیک آبی داره 

یعتی جیبی داره

البته بعید میدونم دیگه کسی جی بی داشته باشه

چون دیگه واتساپ حدید پنج ماهه اجازه نمیده غیر از واتساپ رسمی نسب کنی

اصلا نمیتونی واردش بشی 

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

برام دعا کن محتاج دعاتم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی مسج براش میفرستی و تیک آبی نمیخورهروی مسج برو info برو بزن اگه نشون داد که تیک آبی داره یعتی جی ...

عزیزم زدم اما قسمت تیک ابی ساعت رو ننوشته 

یعنی نخونده؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
عزیزم زدم اما قسمت تیک ابی ساعت رو ننوشته یعنی نخونده؟

اره نخونده