2777
2789

سلام ، لطفا اطلاع رسانی کنید

من برای راهنمایی انتخاب رشته با مشاور هیوا از طریق تلفن خونه تماس گرفتم و گفتند دقیقه ای 18هزار تومن ، حدود 1 ساعت صحبت کردم و فرداش مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان برام اومد ،

ازم کلاهبرداری شده و شما عزیزان گول این افراد رو نخورید.. ( شمارشون در سایت هیوا هست)

می‌دونم کسی جلوی این افراد رو نمیگیره ولی مردم آگاهی شون رو بالا ببرند....

راستی پاسخ سوال رو بیخودی کش میدن تا پول حروم بیشتری به جیب بزنند..

رسماً کلاهبردارن !! امکان داره این تاپیک تعطیل بشه چون قبلاً دیده بودم تاپیک هایی که در مورد کلاهبردارها بود تعطیل شده بود!!! از من به شما نصیحت ، قبل از انجام هر کاری حتما یک سرچ کوچیک در گوگل انجام بدین که آیا فلانی معتبر هست یا نه!!  تا مثل من ازتون کلاهبرداری نشه!!! 

عجب بی انصاف اصلا زنگ نزنید به شماره‌هایی تهران که اینجور میگن پاسخ سوالات میدیم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

،چندباربهم زنگ زدن ازموسسه هاکه آقا شمابرنده شدین اول بهم گفت بایدیه مبلغی واریزکنی 😐گفتم نیازندارم ...

چقدر کلاه*بردار زیاد شده ، روز روشن دزدی میکنن ! خیلی مواظب باشین اینجوری کل حسابت رو خالی میکنن!! 

چقدر کلاه*بردار زیاد شده ، روز روشن دزدی میکنن ! خیلی مواظب باشین اینجوری کل حسابت رو خالی میکنن!!

امروز رفتم مخابرات ، هیچ مبلغی کم نکرد ، تازه گفت یک مبلغی هم برای جریمه میاد😐