2777
2789
عنوان

داره به ما ظلم میشه

141 بازدید | 3 پست

داره به همه مون ظلم میشه ، البته توسط خودمون 

حالا چطور ؟

با رفتن تو چیزایی که آرامشمون رو کمتر از قبل می‌کنند 

با خریدای غیر ضروری و قسطی 

با چشم و هم چشمی 

با رابطه هایی که بعدش می‌فهمیم قبلا آرامشمون بیشتر بود و اشتباه کردیم 

با خیلی چیزا 

و دلیل خیلی از این ها مشخصه ، واسه زندگی خودمون و آرامش خودمون برنامه درستی نداریم 

باری به هر جهت زندگی میکنیم و با هر بادی تغییر مسیر میدیم و فکر می‌کنیم هر کاری بیشتر مردم انجام میدن درسته

برای خوشبختی و آرامش خودت همین الان مسیر زندگی و تصمیماتت رو عوض کن ‌‌‌...

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

داره به ما ظلم میشه چرا؟؟؟

چون نوجوونی مون تو فشار کنکور له شد

چون جون کندیم یه رشته درست و حسابی قبول شدیم ولی بازم باید جوونی مونو تو استرس و فشار اینکه میتونیم سرکار بریم یا نه از دست بدیم

چون نتونستیم غذاهایی که میخواستیم بخوریم

چون نتونستیم لباسایی که میخواستیم بخریم

جون نتونستیم مسافرت بریم

چون همش شد عقده عقده عقده

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
داره به ما ظلم میشه چرا؟؟؟چون نوجوونی مون تو فشار کنکور له شدچون جون کندیم یه رشته درست و حسابی قبول ...

بله ظلم شده ولی حرف بنده چیزی قبل از چیزهایی است که گفتید و اون ظلمی هستش که خود شخص با دید اشتباه به زندگی به خودش می‌کند،  به عنوان مثال شخصی با همین شرایط هست که کاملا احساس خوشبختی می‌کند و عقده ای ندارد چون که دیدش به زندگی به نحو دیگری است .

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ظلم شده ولی حرف بنده چیزی قبل از چیزهایی است که گفتید و اون ظلمی هستش که خود شخص با دید اشتباه ب ...

حرف شما هم درسته

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...