2777
2789

برای خوشبخت و موفق شدن با نامزدم چه نصیحتی برام میکنید؟ 🥹✨🥲

برج زحرمار ها لطفا وارد تاپیکم نشن ممنون میشم😐😂🤦‍♀️والا

من مجردم ولی میدونم متاهل شی مسئولیت ها زیاد میشه ممکنه یه وقتایی سخت بشه، یا با همسرتون بحثتون بشه و...

لطفااا با صحبت حلش کنید و همه چی رو در چار چوب منزل خودتون نگه دارین

از خداوند براتون سلامتی میطلبم و الهی که خوشبخت بشید🤍🌱

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت زود زود قهر نکن‌ اگه زود زود قهر کنی واسه چیزای مسخره بخدا عادی میشه هم برای تو هم برای نامزدت اگرم قهر کردی زود اشتی کن مثل یه زن رفتار کن ملیح با ظرافت تمیز خوشبو حرف های شوهرتو گوش کن مرد از زن هایی که حرفشون رو نادیده میگیره بدش میاد

مهم ترینش اینه پرده حرمت بین خودتو و نامزدت حفظ کن و ناراحتی خودت رو با قهر اعلام نکن با حرف زدن 

هر روز قهر کردن عادی سازی میشه

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

برای موفق شدن تو رابطتون باید اینو بدونین که همیشه به مسئله هایی که بینتون میوفته توجه کنید،و اگه تقصیر تو بود معذرت خواهی کنی و اگه تقصیر نامزدت هم بود معذرت خواهی کنه(صحبت کنید نه قهر).

و اینکه نذارید کسی جز خودتون ناراحتتون کنه😂😂

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

هیچوقت دعوایی هایی که میکنن رو به خانواده هاتون اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااا نگین تاکید میکنم اصلااااااا چون باعث تو هر دعوایی چه خانواده تو چه خانواده نامزدت دخالت کنن پیش خودتون حلش کنید حتما با ارامش و ریلکس

لج باز نباشین مواظب حرف زدنتون باشین احترام همدیگه روووو حتما نگه دارین ..ببین اینایی که میگم آویز گوشت کن چون خودم دیدم مهم ترینش اینکه اون کارهایی که شوهرت دوس نداره انجام بدیو انجام نده باهم سازگار باشید 

خودمم ۱۸ سالمه🙂