دارم روز به روز دیوونه تر میشم حتی تو روزای خوبه زندگی استرس ونگران اتفاقای بدم همش دلشوره دارم تو ذهنم میگم اگه این اتفاق بیوفته چیکار کنم اگه فلان بشه چی به بدترین چیزا فکر میکنممم دست خودمم نیس ...بعدشم عذاب وجدان جذب فکرای منفیم ولم نمیکنه که اگه جذب بشن واتفاق بیوفتن چی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مطمئن باش وقتی همش ب این چیزا فک کنی جذب میشن این قانونه
فکرتو مثبت کن ب خاطرات خوبت فک کن وقتی ذهنت منفی شد آهنگ گوش کن باش همخونی کن برقص تا سمت چیزای منفی مری ب هر طریقی شده خودتو ذهنو سرگرم کن ب مرور اوکی میشی
نمیدونم چه مرگمه ...مثلا خواهرم یه. بحث کوچیک با شوهرش داره دیگه من زندگی مو نمیفهمم توی ذهنم تا طلاق پیش میرم ...بعد میبینی روز بعدم آشتین ها ولی من حالم بده
نمیدونم چه مرگم شده ..حتی خوابیدنم برام سخته تا صبح بیدارم و درگیری ذهنب
خوب عزیز دلم وقتی ذهن آدم مشغول باشه و همش ب خودت تلقین کنی وای اگه فلان اتفاق بیفته همین میشه از خوابو خوراک میفتی میگمت خوب اینکه ی نفر بگه رو ذهنم تسلط ندارم چ ب خودم میام میبینم دارم فک میکنمو قبول ندارم هر کسی خودش ورودی و خروجی ذهنشو تعیین میکنه از من میشنویی پادکست گوش کن کتابم زیاد بخون وقتی این کارارو میکنی سعی کن تمام فکرت رو همون کار باشه ب خودت بگو بعد ک این کتاب تموم شد باید برا ی نفر چیزی ک برداشت کردمو تعریف کنم تهش از خودت بپرس این چن صفحه چی داشت این مدلی میفهمی ذهنت باهات همراهه یا نه